Nedeljni horoskop od 1. do 7. jula 2024: Biku stiže dugoočekivana ponuda, Rak započinje romansu

01.07.2024

10:20

0

Autor: V. I.

Saznajte kako da iskoristite energiju mladog Meseca i napravite pozitivne promene u svom životu tokom prve nedelje jula 2024.

Nedeljni horoskop od 1. do 7. jula 2024: Biku stiže dugoočekivana ponuda, Rak započinje romansu
Copyright Freepik

U prvoj nedelji meseca jula očekuju vas dinamične promene i nove prilike u različitim aspektima života. Svaki znak Zodijaka doživeće jedinstvene trenutke, bilo da se radi o ljubavi, karijeri ili ličnom razvoju. Pratite svoje horoskopske smernice i iskoristite savete kako biste maksimalno iskoristili predstojeće dane.

Pogledajte astrološka predviđanja i najsrećniji dan za svaki horoskopski znak od 1. do 7. jula 2024.

Ovan: Fokusirajte se na svoju radost

Najsrećniji dan: utorak, 2. jul

Merkur, planeta komunikacije, prelazi u Lava u utorak, 2. jula, i inspiriše vas da pravite planove i fokusirate se na ono što donosi najviše radosti u vaš život. Trenutno ste u fazi rekonstrukcije svog života, gde morate da se fokusirate na ono što vam donosi sreću. Ovo neće sprečiti vaše snove o uspehu ili bogatstvu, ali će vam pomoći da vidite šta vam donosi najpozitivniju energiju i takođe ćete dobiti najsrećnije rezultate.

Uverite se da ne samo da zagovarate i birate ono čega više želite u svom životu, već i da ste otvoreni za prihvatanje ponuda - bez obzira na to koliko neočekivane bile. Što više radosti imate u svom životu, dragi Ovnovi, to ćete se osećati srećnije.

Freepik
 

Bik: Stižu nove ponude

Najsrećniji dan: petak, 5. jul

Mlad Mesec u Raku se događa u petak, 5. jula, i pomaže u donošenju više ponuda zajedno sa novim počecima, dragi Bikovi. Možda ćete dobiti nove prilike u svojoj karijeri, životnim planovima ili u tom tajnom projektu na kojem ste radili, ali to ne treba da bude samo čekanje da se nešto dogodi već preslišavanje šta možete učiniti da privučete tu sreću u svoj život.

Usredsredite se na to kako ste komunicirali u prošlosti, posebno ako je postojala tendencija da izbegavate određene teme ili ostanete previše usmereni na mogući loš ishod. Izazovite sebe da promenite način na koji pristupate poslovima, ljubavi i životu, i moći ćete da se prepustite toku sreće koji kruži vašim životom.

Freepik
 

Blizanci:  Strpljenje je deo procesa

Najsrećniji dan: četvrtak, 4. jul

Mars u Biku će se poravnati sa Saturnom u Ribama u četvrtak, 4. jula, podsećajući vas na prednosti strpljenja - posebno u vašoj karijeri. Marljivo ste radili na svom profesionalnom putu, jer ste želeli da više prihvatite svoju svrhu i da ne spavate na svojim lovorikama. Možda ste prevideli važnu ideju ili intuitivni podsticaj u ovom procesu.

Pokušajte da usporite i dozvolite sebi odmor radije nego da nastavite sa procesom i preforsirate se. Ne možete žuriti i očekivati uspeh, dragi Blizanci. Zato bi vam bilo od koristi da zastanete, proverite sami sa sobom i date sebi prostora da vidite da je sreća koju ste tražili već bila u vama sve ovo vreme.

Freepik
 

Rak: Oslobodite se

Najsrećniji dan: sreda, 3. jul

Iako su želje i ispoljavanje želja važni delovi privlačenja sreće u vaš život, takođe morate biti toliko posvećeni onome što želite da ništa ne može stati na put vašem uspehu. Dragi Rakovi, univerzum vas ne blokira, i u ovom trenutku nemate čega da se plašite jer ste zaista u stanju da postignete - ali to morate sami da osvestite sa sobom.

Kada se Venera u Raku poravna sa Saturnom u Ribama u sredu, 3. jula, pokušajte da postanete posvećeni ovom novom početku koji želite da izgradite tako da ne ostavljate prostora za poraz ili neuspeh. Dok privlačite pomoć anđela u svoj život, takođe vam je omogućeno da radite ono što želite, jer što više posvećenosti pokažete, to ćete više neverovatnih prilika i blagoslova privući u svoj život. Da, ta osoba o kojoj maštate deli vaša osećanja i čeka na vaš prvi korak.

Pixabay
 

Lav: Istina je sve što vam treba

Najsrećniji dan: utorak, 2. jul

Postoje trenuci u vašem životu kada treba da prihvatite više mekoće, nežnosti ili ljubaznosti dok pokušavate da postignete uspeh - ali, dragi Lavovi, ovo nije jedan od onih trenutaka. Dozvolite sebi da se vratite u to blistavo, nefiltrirano, smelo i, ponekad, drsko ja. Samo budite ono što jeste. Merkur će se vratiti u Lava u utorak, 2. jula, i podsetiće vas da su vaše urođene osobine korisne, posebno kada je u pitanju privlačenje sreće u vaš život.

Obećajte sebi da se nećete uzdržavati od bilo kakvog razgovora ili prilike da pokažete dragoj osobi ko ste zaista. Biraćete najbolji način verbalno i prisustvom tokom ove nedelje, zato to iskoristite i nemojte se truditi da sakrijete najbolje delove onoga što jeste - pustite svoje divno ja da zasija u punom svetlu.

Freepik
 

Devica: Poželite želju

Najsrećniji dan: petak, 5. jul

Možda biste želeli da dozvolite sebi da se prepustite svojoj intuitivnoj i mističnoj strani dok Mlad Mesec u Raku raste u petak, 5. jula. S toliko vodene energije, od vas se traži da se predate i pogledate kako možete drugačije da rešite stvari, pa je manje posla a više radosti. Dozvolite sebi da se oslobodite potrebe da objašnjavate ili planirate bilo šta tokom ove nedelje već se prepustite maštanju.

Dozvolite sebi da prigrlite tu božansku vezu s onostranim i jednostavno poželite ono o čemu sanjate - ovo je period kad se želje ispunjavaju. Koliko god da se bavite praktičnim pitanjima, više ćete imati koristi od ponovnog povezivanja s univerzumom i poverenja da je u redu verovati u manifestovanje određene sreće ako već ne možete logički da shvatite kako će se to dogoditi.

Freepik
 

Vaga: Letite visoko

Najsrećniji dan: petak, 5. jul

Kada počnete nedelju od 1. jula, uverite se da ne slušate nikoga osim sebe. Filtrirajte buku, mišljenja ili uputstva onih oko sebe i stvorite širom svoja vrata od duše da biste mogli da poštujete svoje snove i ono što želite da sledite.

Mlad Mesec u Raku u petak, 5. jula, omogućiće vam da poletite ka vrhuncu svoje karijere. Da biste to shvatili, ne možete da slušate nikoga osim sebe - čak i ako je to vaš romantični partner. Mlad Mesec će vam pomoći da svoje profesionalne aspiracije podignete na novi nivo kroz ponudu za posao, unapređenje ili jasnoću da pratite ono što znate da treba da radite. Ne postoji ništa što ne možete postići kada počnete da slušate svoju intuiciju.

Freepik
 

Škorpija: Samo nebo je granica

Najsrećniji dan: petak, 5. jul

Odvojite malo vremena za sebe, drage Škorpije, i pokušajte da se setite snova koje ste nekada sanjale o tome kako želite da živite svoj život. Jaka osećanja nisu rezervisana samo za sreću ili uspeh, već i za istinsko određenje da negde pripadate. Ova ideja o domu će se pojaviti s mladim Mesecom u Raku u petak, 5. jula, ali nije namenjena da vas sputava, već vam daje dragocen uvid koji vam može pomoći da krenete napred.

Transformacija je jedno od vaših ključnih dela ove godine. Zbog toga ćete otkriti da će se mnoge situacije u vašem životu promeniti, ali ako možete da izgradite taj dom u svom biću i dozvolite sebi da odistinski uživate u svemu što vam vaša nesputana unutrašnjost pruža - samo nebo će vam biti granica. Možda ćete ove nedelje dobiti ponudu koja vam se čini prevelikom ili previše dobrom da bi bila istinita, ali sve što treba da uradite jeste da zapamtite da je to ono što ste oduvek zaslužili.

Freepik
 

Strelac: Ne preispitujte svoj status

Najsrećniji dan: utorak, 2. jul

Uzaludno je razmišljati i preispitivati svoje blagoslove, dragi Strelci. Radili ste na tome da stvari promenite nabolje, ne samo finansijski i lično, duboko unutar sebe. Dakle, kada stvari počnu da izgledaju kao da su se preokrenule i konačno počnu da idu vašim putem, ne gubite vreme preispitujući svoja načela i oduke, već se zatrčite još više unapred.

Merkur će se vratiti u Lava u utorak, 2. jula, i doneće vam srećne trenutke, poslovne ponude, prilike, inspiracije i šanse za putovanje. Ovo je sve na čemu ste radili, pa iskoristite to i nemojte da živite svoj život u stanju čekanja da vam se sve kockice poklope. U životu dobijate ono što ste uložili. Dakle, ovo je dokaz i potvrda svega što ste uložili u svoj veliki povratak.

 
Profimedia
 

Jarac: Radite na promeni koju želite

Najsrećniji dan: utorak, 2. jul

Promena ne mora da bude strašna, niti mora da znači da ćete morati da odustanete od nečega. Može stići tačno onako kako ste želeli i sa trenutnom potvrdom da će ono u šta se upuštate biti daleko bolje od svega na šta ste navikli.

U utorak, 2. jula, Merkur će se prebaciti u Lava, tražeći da postanete otvoreniji i više otvoreni ka avanturi i riziku u vezi s onim što želite u svom životu. Preuzmite veći rizik, zagrizite metak i hrabro se upustite u realizaciju svoje zamisli. Kad preuzmete  kontrolu nad promenom koju želite da se desi, bićete sigurni da usmeravate tok događaja u svoju korist. Na ovaj način videćete da nije trebalo ničega da se bojite. Zvezde su na vašoj strani, dragi Jarčevi.

Profimedia
 

Vodolija: Pogledajte još jednom

Najsrećniji dan: sreda, 3. jul

Bilo bi mudro odvojiti trenutak i stvari pogledati na nov način, posebno ako su one finansijske prirode. Ovo nije zato što dolazi nešto negativno, već zato što ste možda propustili bonus ili priliku da naplatite dug. Venera u Raku će se poravnati sa Saturnom u Ribama u sredu, 3. jula, što će podstaći razmišljanje o vašim finansijama.

Vi ćete proceniti svoje granice ulaganjem novca i vremena u ono što je za vas od najveće vrednosti — čak i ako je to vaš odmor ili putovanje. Iskoristite ovo da stvorite prostor da dobijete finansijski podsticaj i takođe da počnete da sejete to seme za novi početak u ovoj oblasti vašeg života. Iako ste bili toliko zauzeti fokusiranjem na ono što vam donosi sreću, morate zapamtiti da ste takođe odgovorni za stvaranje i zaštitu sebe o potencijalnih manipulatora.

Freepik
 

Ribe: Ostanite jaki u svojim namerama

Najsrećniji dan: utorak, 2. jul

Granice su postale vaš novi najbolji prijatelj, drage Ribe, čak i ako nikada niste zamišljali da je to moguće. Dok ste se kretali u taj delikatan prostor učenja koje granice da ojačate i kada da spustite te zidove da biste primili sudbinsku sreču, moraćete da fokusirate više energije na to šta ovaj proces znači za vas.

Merkur će se prebaciti u Lava u utorak, 2. jula, i pomoći će vam da postanete otvoreniji i smeliji u zalaganju za ono što želite i što vam je potrebno. Ovo će biti od suštinskog značaja u vašim ličnim odnosima i pomoći vam da se snađete u svim profesionalnim izazovima, zaštitite svoj mir i privučete veću sreću i obilje.

Freepik
 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike