Kao dobro vino: Tri horoskopska znaka čija lepota prevazilazi vreme, što više stare, više plene pojavom

12.04.2024

19:20

2

Autor: V. I.

Njihova bezvremena lepota traje godinama i kad uđu u starije godine

Kao dobro vino: Tri horoskopska znaka čija lepota prevazilazi vreme, što više stare, više plene pojavom
Copyright Profimedia

Nemojte nas pogrešno shvatiti – ne kažemo da drugi znaci Zodijaka nisu lepi. Ali ova tri horoskopska znaka imaju nešto što izdržava test vremena. Oni ne pate odostavljanja utiska na druge, a baš taj utisak će trajati tokom godina koje dolaze. U nekim slučajevima, lepota ljudi rođenih pod ovim znacima već je otišla u istoriju.

Lav: Zarazna strast vatre

Baš kao što je Sunce najsjajnija i najsjajnija sila na nebu, Lav je najsjajniji od svih znakova Zodijaka. Njihov prirodni sjaj je nemoguće propustiti, jer oni inspirišu sve oko sebe. Odišu poverenjem - ne samo u sebe, već i u svoje voljene, često podstičući talente drugih. Njihova vatrena strast je zarazna.

Međutim, Lavovi imaju više od samopouzdanja. Kao kraljevi džungle, Lavovi su sjajni vođe. Njihova živost održava njihov tim motivisanim da postigne svoje ciljeve, a fiksni aspekt njihovog znaka daje Lavu izdržljivost i stabilnost da nastavi dalje. Imaju tople i sunčane reči a preuzimaju na sebe da govore protiv nepravde. Nije neuobičajeno da uđu u istoriju zbog svojih zapanjujućih dostignuća.

Lavovi se ne boje da budu svoje pravo ja, a njihova bezvremenska lepota rezultat je njihove blistave autentičnosti. Naravno, njihova sklonost ka smelim modnim izborima povećava i njihovu spoljašnju lepotu!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

 

Vodolija: Bistra kao planinski potok

Vodolija je poznata kao buntovnik Zodijaka, ali ovo ponekad može biti pogrešan naziv. Ono što Vodolije zapravo žele je da učine svet boljim mestom, i oni će provesti bezbroj sate filozofirajući o tome kako da to urade. Lepota Vodolije zaista dolazi do izražaja kada im se pruži prilika da sve to razmišljanje iskoriste. Često ispred svog vremena, Vodolija će uživati u deljenju svojih ideja i pomaganju drugima. Oni su inovatori i humanitarci.

Pojedinci Vodolije su takođe izuzetno jedinstveni. Nisu zainteresovani da prate utabanu stazu, ali će vam rado pokazati živopisnu rutu kojom su krenuli. Radoznali i pažljivi, oni su odlični slušaoci, plus daju sve od sebe da daju korisne savete. Razgovor sa Vodolijom je poput planinarenja novom stazom vodopada - možda ne znate kuda idete, ali znate da je voda bistra i vazduh svež.

Kao što ga simbolizuje Vodonoša, Vodolija daruje svetu tok duhovne energije. U klasičnoj astrologiji kojim vlada Saturn, bog vremena, inventivne ideje Vodolije i ljubav prema čovečanstvu su prelepe fontane koje nastavljaju da teku kroz vekove.

 

 

Ribe

Slatke i osetljive, Ribe simbolizuju dve ribe koje plivaju u suprotnim smerovima. Ove ribe pokazuju delikatnu ravnotežu koju Ribe drže između stvarnosti i mašte ili iluzornog, između njihovog spoljašnjeg i unutrašnjeg ja. Ribe vode život koji je podjednako bogat iznutra kao i spolja, ponekad se čini sanjivim ili, u najgorem slučaju, odvojenim. Međutim, ove iste ribe u sazvežđu Riba su takođe ribe koje su u grčkoj mitologiji spasle Afroditu i njenog sina Erosa od Tifona. Zahvalna na njihovoj pomoći, Afrodita ih je postavila na nebo kao nagradu kako bi mogli zauvek da sijaju. Očigledno, naklonost boginje ljubavi i lepote i njenog sina, čije ime potiče i reč "erotično“, može samo da doprinese privlačnosti Riba. U drugim verzijama mita, ove zvezde su zapravo sami Afrodita i Eros.

Ribe su poslednji od 12 znakova Zodijaka, što znači da su akumulirale lekcije svih drugih znakova. Poput Vodolije, Ribe imaju snažan osećaj za dobro i pogrešno, ali kao i Rak, Ribe su neverovatno usklađene sa sopstvenim emocijama i emocijama onih oko sebe. Poput Bikova, oni su jake i tvrdoglave, ali kao promenljiv znak, spremnije su da priznaju kada greše. Sva ova akumulirana mudrost čini Ribe fantastičnim davaocima saveta. Pojedinci Ribe su odlični slušaoci i veoma pažljivi. Oni su strastveni ljubavnici i radnici, ali prepoznaju vrednost puštanja nekih stvari. Njima je važno da se dobro obavljen posao prepozna i ceni, bilo da su taj posao uradili oni ili neko drugi.

Ribe ne samo da brinu, već se i trude da razumeju. Imaju jedinstvenu sposobnost da vide lepotu u drugima, iznutra i spolja, i vode ih kroz sve nevolje koje im se nađu na putu. Ovi divni atributi su ono što Ribama daju zaista bezvremenu lepotu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike