Mesec će danas ući u znak Vodolije, a ova tri horoskopska znaka mogu da očekuju srećne vesti

03.04.2024

19:20

0

Autor: K. B.

Mesec u astrologiji simbolizuje emocije i podsvest, dok znak Vodolije obično donosi energiju inovacija, prijateljstva i nekonvencionalnosti

Mesec će danas ući u znak Vodolije, a ova tri horoskopska znaka mogu da očekuju srećne vesti
Copyright Profimedia

Tokom dana, Mesec, planeta koja se najbrže kreće, prelazi u astrološki znak Vodolije, gde će najviše uticati na Vodolije, Vage i Blizance. Rastući Mesec obično boravi u Vodoliji od avgusta do februara, dok opadajući Mesec prolazi kroz ovaj znak od februara do avgusta. Mesec obično provede oko 60 sati u Vodoliji pre nego što pređe u sledeći znak - Ribe.

Vodolija je fiksni znak Zodijaka, što znači da kada Mesec prolazi kroz fiksne znakove, kao što je Vodolija, naglasak je na osećaju sigurnosti i stabilnosti. Emotivno stanje teško se menja u ovim periodima. Budući da je Vodolija vazdušni znak, kada Mesec prolazi kroz vazdušne znakove, emocije su podstaknute i zahtevaju analizu. Ponekad je mudro ne pokazivati ih, već ih ignorisati, bez obzira na to koliko je to teško.

Profimedia
 

Osobe rođene u znaku Vodolije obično se dobro osećaju kada Mesec prolazi kroz njihov znak. Međutim, oni rođeni u suprotnom znaku - Lavu - trebalo bi da budu oprezniji, jer to može biti nepovoljan period za njih.

Mesec u Vodoliji podstiče interesovanje za sve što je novo i nekonvencionalno. Ljudi mogu biti preplavljeni originalnim idejama, ali ne čudi se ako primetiš sebično ponašanje oko sebe.

Ovaj period je povoljan za društvene, naučne i intelektualne aktivnosti. Aktivnosti poput psihologije, sociologije, novih tehnologija, pronalazaka, astronomije i astrologije su posebno naglašene. Ipak, budite oprezni sa električnim uređajima i ne okrećite leđa pomoći drugih. Takođe, u ovom periodu, prijatelji mogu postati važniji od porodice, a briga za ljude izvan kruga srodnika može postati prioritet.

Profimedia
 

Mesec u Vodoliji takođe je dobar period za promene u ishrani i tretmanima povezanim sa endokrinim sistemom. Hirurške intervencije na potkolenicama i venama trebalo bi izbegavati.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike