Ova tri horoskopska znaka imaju najduži životni vek, istraživanje otkriva

24.03.2024

13:20

0

Autor: K. B.

Osobe koje premašuju 100 godina imaju razne tajne dugovečnosti, a čini se da je horoskop jedan od faktora koji utiču na njihov dug i zdrav život

Ova tri horoskopska znaka imaju najduži životni vek, istraživanje otkriva
Copyright Profimedia

Istraživanja su pokazala da tri horoskopska znaka imaju najduži životni vek: Rak, Ovan i Devica.

Rakovi se smatraju dugovečnima zbog njihove sklonosti ka zdravom načinu života, motivisani željom da provedu što više vremena sa svojom porodicom, posebno decom, jer su Rakovi izrazito posvećeni porodični ljudi.

Devicama je karakterističan uredan način života i pažnja prema zdravlju, što doprinosi njihovoj dugovečnosti. Zdrava ishrana i redovno vežbanje su sastavni deo njihovog životnog stila. Takođe, Devicama je svojstvena smirenost, a manje izloženosti stresu doprinosi produženju životnog veka. Što se tiče Ovnova, njihova strast prema životu može biti ključ za dugovečnost.

Profimedia
 

Podaci sa službene liste najdugovečnijih ljudi na svetu od 1955. godine dodatno potvrđuju da su Rak, Devica i Ovan među najdugovečnijim znakovima. Na primer, od 59 osoba na listi, najviše ih je rođeno u znaku Raka (8), sledi Devica (7) i Ovan (7). Interesantno je i to da među ovim osobama, 18 od 22 su žene, što potvrđuje poznatu činjenicu da žene često žive duže od muškaraca, dok je 11 osoba sa liste iz SAD-a, što se može pripisati visokom životnom standardu u toj zemlji.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike