Ovako se ponašaju horoskopski znaci kada varaju: Lav poklanja, Rak plače, a Blizance nećete provaliti

16.05.2023

10:20

0

Autor: K. B.

Neke nikada nećete provaliti

Ovako se ponašaju horoskopski znaci kada varaju:  Lav poklanja, Rak plače, a Blizance nećete provaliti
Copyright Pexels

Kada je u pitanju neverstvo, svaki horoskopski znak ima svoj jedinstven način ponašanja. Evo nekoliko šaljivih opisa kako se različiti znaci ponašaju kada varaju:

Ovan (21. mart - 19. april)

Ovan će pokušati da se izvuče iz situacije tako što će reći: "Varanje? To je samo avantura koju istražujem kako bih proširio svoje horizonte!"

Bik (20. april - 20. maj)

Bik će se najverovatnije praviti da ništa nije u redu, dok u tajnosti vodi paralelnu ljubavnu vezu. Samo se nadajte da ne zaboravi da sakrije tragove!

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Blizanci su majstori tajnih identiteta i lažnih priča. Kada varaju, mogli bi imati dupli život - jedan za vas i jedan za njihovu drugu osobu.

Rak (21. jun - 22. jul)

Rak će se najverovatnije povući u svoju ljušturu i tajno patiti zbog svog neverstva. Verovatno će se zaključati u kupatilo i potrošiti tone toalet papira na suze.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Lav će se ponašati kao da je varanje najnormalnija stvar na svetu. Očekujte da vam daju luksuzne izgovore i poklone kako bi vam skrenuli pažnju.

Pexels
 

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Devica će se mučiti zbog svoje tajne veze, proveravajući i prebrojavajući svaki detalj kako bi osigurala da ostanu neprimećeni. Mogli bi čak nositi bele rukavice kako bi izbrisali sve tragove.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vaga će se verovatno ponašati izuzetno šarmantno prema obe strane - i vama i njihovom ljubavniku. Biće kao da glume u nekom ljubavnom filmu.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Škorpija će se uključiti u složene tajne planove i tajne susrete. Njihova strast i tajanstvenost biće dovoljni da ih održe daleko od sumnje.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Strelac će verovatno biti otvoren o svom neverstvu. Mogli bi vam reći: "Draga, život je avantura, a varanje je samo deo tog putovanja!"

Profimedia
 

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Jarac će se ponašati izuzetno disciplinovano kada vara. Mogli bi napraviti čitav raspored kako bi se uklapali s ljubavnicima, poslom i obavezama.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vodolija će se verovatno ponašati pomalo ekscentrično kada vara. Mogli bi organizovati tajne sastanke na neobičnim mestima poput krovova zgrada ili podvodnih pećina.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribe će osećati duboku krivicu zbog svoje tajne veze. Mogli bi se zaključati u svoju sobu i pisati tuge punu pesmu o svojoj varljivoj aferi.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike