Nedeljni horoskop od 11. do 17. marta: Ovan sanja povratak bivše ljubavi, Ribama će odnosi procvetati

11.03.2024

10:20

0

Autor: K. O.

Otkrijte šta vas čeka ove nedelje prema astrološkim prognozama

Nedeljni horoskop od 11. do 17. marta: Ovan sanja povratak bivše ljubavi, Ribama će odnosi procvetati
Copyright Freepik

Ovan (21. mart – 20. april)

Vajb cele ove nedelje je nekako maštovit i romantičan. Venera se pomera u zonu koja se bavi emocijama, idejama i uspomenama kako biste mogli da živite u prošlosti, želeći povratak izgubljene ljubavi ili se nadajući da dolazi više romantike u budućnosti. Možda imate tajnu simpatiju ili obožavatelja koji vam se još nije pokazao. Ovo sanjivo raspoloženje se nastavlja tokom cele nedelje, dok se Sunce i Neptun grle u nedelju, pa se naslonite na njega da biste poboljšali ljubav ili da biste privukli više ljubavi na svoj način. Romantični romani, ljubavne pesme i samougađanje, sve vam je ove nedelje prepisao kosmos.

Bik (21. april - 21. maj)

Ove nedelje vlada lebdeće, impresivno raspoloženje sa vašom vladarkom Venerom koja stiže u vašu zonu prijateljstva, nada i snova. Možda ćete se dublje povezati sa prijateljem koji vam uvek čuva leđa ili koji bi vam mogao pomoći da napredujete sa cenjenim projektom, bilo kroz saradnju ili nudeći da finansirate sve ili deo vašeg plana iz snova. Možda biste samo želeli da maštate o svom putu kroz nedelju, ali kada Sunce daje energiju maštovitom Neptunu kasnije tokom vikenda, pokušajte da iskoristite te snove i veća je verovatnoća da ćete ih pretvoriti iz fantazije u stvarnost.

Blizanci (22. maj - 21. jun)

Ova nedelja je sve o vašoj karijeri. Venera sada klizi u zonu vaše karijere za četvoronedeljni boravak, tako da će atmosfera na poslu verovatno biti opuštenija i harmoničnija. Možda ćete osetiti ljubav saradnika pod ovim uticajem jer biste mogli da vidite jedno drugo u novom i romantičnijem svetlu. Alternativno, možete pronaći posao iz snova ili u okviru trenutne situacije ili traženjem svoje idealne uloge izvan uobičajenih granica. Kako se Sunce spaja sa Neptunom krajem nedelje, kosmos vas podstiče da se izgubite u svom poslu na kreativan i čak isceljujući način, ali da se ne izgubite toliko da izgubite pojam o vremenu i zanemarite druga zadovoljstva van karijere.

Freepik
 

Rak (22. jun - 22. jul)

Čežnja za svim što je daleko, avanturističko ili glamurozno, mogla bi da vas preplavi ove nedelje. Dobar je trenutak da proširite svoje mogućnosti i proširite svoje vidike, jer pod uticajem Venere možete uložiti u prekookeansku avanturu negde gde volite, idealno sa nekim koga volite, ili možete postati viralni na društvenim mrežama ili zbog kreativnog talenta ili za nesebičan čin dobrote. Ograničeni ste samo svojom maštom, a kasnije u nedelji kada Sunce sretne Neptun, još ste skloniji da izgubite sebe u snu koji bi, ako uložite svoj um i trud u to, mogao da se ispostavi kao prava stvar.

Lav (23. jul - 23. avgust)

Venera, planeta ljubavi i novca, sada ulazi u vašu zonu obaveza i senzualnosti. To je impresivno iskustvo koje bi vas moglo navesti da razmislite o ozbiljnom povezivanju sa onim koga volite ili sa onim za koga biste želeli da vas voli. Kreativnost u okviru poslovnog partnerstva ili sa romantičnim partnerom mogla bi da prevaziđe sve granice tokom vikenda kada se Neptun i vaš vladar Sunce povežu. To je duboko uranjanje u potencijalno nepoznatu ili neistraženu teritoriju, i možete se izgubiti u fantaziji, pa uživajte u putovanju, ali imajte za cilj da zadržite malo zdravog razuma u ​​igri kako biste bili sigurni da ne izađete iz svoje dubine.

Devica (24. avgust – 22. septembar)

Ove nedelje vlada izuzetno pozitivna vibracija oko vaših odnosa. Vaš se često smatra praktičnim i logičnim znakom, ali sve to može izaći iz prozora sada kada Venera sleti u vašu zonu partnerstva, čineći da vam oči postanu zvezdane. Bliske lične i profesionalne veze su postavljene da budu harmoničnije i možda ćete se čak pomiriti sa ljudima koje vam obično smetaju. Dobar je trenutak da se otvorite nekome do koga vam je stalo, a kreativna saradnja mogla bi da proizvedu emocionalne, inspirativne rezultate kada se Neptun i Sunce zavere da podstaknu vašu maštu tokom vikenda.

Vaga (23. septembar - 23. oktobar)

Odlična je nedelja da se razmazite. Sa svojom vladarkom Venerom u vašoj velnes zoni, pokažite sebi malo ljubaznosti, možda spa danom, mani-pedi ili još bolje sesijom refleksologije jer, koliko god čudno izgleda, vaši nožni prsti i stopala mogu imati najviše koristi od planetarnih uticaja trenutno u igri. Budite maštoviti sa svojim dnevnim rutinama i radnim poslovima sada, jer će vam Neptun i Sunce pomoći da obično podignete u neobično. Pod ovim uticajem se ohrabruje pomaganje drugima, jer ćete time pomoći i sebi i činiti svoju karmu boljom. Venera je planeta ljubavi, pa ako se nadate da ćete se spojiti sa srodnom dušom ove nedelje, kosmos vam daje napomenu da bi romansa moglo da se pojavi u okruženju koje je povezano sa zdravljem.

Freepik
 

Škorpija (24. oktobar – 22. novembar)

Ove nedelje će verovatno biti romansa, sa Venerom koja se kreće u vašu zonu ljubavi, kreativnosti, dece i zadovoljstva. Negujte svoje odnose, ali i negujte svoje snove i fantazije jer sa pravim načinom razmišljanja sada možete napraviti velike korake napred sa umetničkim talentom koji ste čeznuli da razvijete. Muzika, ples, umetnost, fotografija i film su istaknuti pod ovim kosmičkim poravnanjem, a sa Suncem i Neptunom koji pokreću vašu maštu u istoj zoni krajem nedelje, ako želite nešto — ili nekoga — dovoljno jako, pomerićete nebo i zemlju da se to dogodi.

Strelac (23. novembar – 21. decembar)

Život u vašem domu ima ružičasti sjaj ove nedelje, pa sve do početka aprila, zahvaljujući Veneri koja donosi harmoniju, ljubav, kao i potencijalno čak i novčanu dobit. Možete izabrati da postavite prostor za meditaciju ili da preuredite svoj prostor na način koji umiruje vašu dušu i čini da se osećate lepše. Boje mora bi mogle da budu upravo ono što vam je sada potrebno oko vas da biste se osećali bolje i smirenije, a to biste mogli da doživite još više do kraja nedelje kada se Sunce i Neptun (bog mora) povežu u vašoj matičnoj zoni. Ako ste oduvek sanjali da živite blizu vode, ovo bi mogao biti podsticaj koji vam treba iz kosmosa da vam pomogne da to i ostvarite. Dom je takođe najbolje mesto da se uronite u odnos pune ljubavi tokom ove faze.

Jarac (22. decembar - 20. januar)

Jezik ljubavi ne dolazi uvek lako do vašeg direktnog i pravog znaka, ali ako je ikada bilo vremena za „srca i cveće“, to je to. Venera se sada kreće u vašu zonu komunikacije i vaš nivo empatije će se verovatno povećati kao rezultat. Tople reči bi mogle da stvaraju romantičnu magiju, kao i da pomognu da pomerite nezgodnu situaciju u bilo kojoj oblasti vašeg života uz brigu, razumevanje i diplomatiju. Pošto se Sunce i Neptun takođe povezuju tokom vikenda da utiču na vaš stil komunikacije, možete otkriti da bi vođenje dnevnika, ili pisanje stvarnog ljubavnog pisma (ne slanje teksta), ili razgovor od srca do srca, moglo da vam sada promeni igru.

Freepik
 

Vodolija (21. januar – 18. februar)

Vaša ljubav prema lepim stvarima je pojačana ove nedelje dolaskom Venere u vašu zonu koja je povezana sa novcem i vašim vrednostima. Možda ćete se osećati primorani da date raskošne poklone voljenoj osobi ili prijatelju u nevolji, ili čak strancu da biste im pomogli da se osećaju dobro u nadi da će i oni to platiti unapred. Možda odlučite da se počastite nečim nečuveno skupim ili donirate novac za cilj koji vam dirne srce. Sunce i Neptun će sigurno pokazati vašu mekšu stranu tokom vikenda kada pravite umetnost, kupujete umetnost ili ulažete u kreativni poduhvat za koji se čini da bi bez vaše pomoći mogao biti izgubljen slučaj, sve su to potencijalno lepe manifestacije ovih kosmičkih usklađenosti za vas. .

Ribe (19. februar – 20. mart)

Zaljubljeni i ljupki, ovo biste mogli biti vi ove nedelje zahvaljujući Veneri koja klizi u vaš znak za četvoronedeljni boravak. Često primamljivo, a da toga niste ni svesni, vaša moć privlačnosti će se verovatno povećati pod uticajem planete ljubavi, lepote i šarma. Kao rezultat toga, vaši odnosi bi mogli procvetati, ali budite izbirljivi u pogledu toga kome pružate svoju naklonost. Sa vašim vladarem Neptunom na slici krajem nedelje, drugi bi mogli pogrešno da pročitaju signale koje šaljete, a neprikladni prosci bi se mogli pretvoriti u energetske vampire ako ne postavite razumne granice. Budite ljubazni, budite ljubavni, ali i pametni, piše vogue.com.au.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike