Emotivni brodolom: Tri horoskopska znaka koja će se odljubiti i raskinuti vezu ovog februara

03.02.2024

13:20

0

Autor: V. I.

Ovaj mesec definitivno može doneti veliki bol, ali i slobodu za tri horoskopska znaka

Emotivni brodolom: Tri horoskopska znaka koja će se odljubiti i raskinuti vezu  ovog februara
Copyright Profimedia

Bilo da se radi o nečemu što se već dugo kuva ili o završetku oko kojeg su se obe strane nedavno dogovorile, ono što nam donosi februar 2024. godine jeste realnost a to je da ćemo se rastati s osobom koju smo veoma voleli u jednom trenutku.

Kroz ovo putovanje vode nas tranziti Venere u trigonu Lilit, Venerinog kvadratnog čvora u trigonu Urana, mladog meseca u Vodoliji, Marsa u Vodoliji, Venere u Vodoliji i Venere u konjukciji s Plutonom. Dakle, imamo mnogo energije ljubavi koja se spaja u isto vreme, a opet, postoji ta stalna želja za totalnom promenom. Mnogo je dinamične Plutonove energije koja nas vodi. Ova tri horoskopska znaka će pokazati da februar 2024. donosi kraj jedne veze i ostavlja nas bistre glave kako bismo mogli pronaći drugu.

Ova tri horoskopska znaka su ti koji će se najverovatnije odljubiti i prekinuti svoje veze tokom meseca februara.

Profimedia
 

Škorpija  (23. oktobar - 21. novembar)

Datumi i tranziti koje bi trebalo da imate na umu jesu: treći, peti, sedmi i 17. februar. Drage Škorpije, treba da obratite posebnu pažnju na ove datume jer je to vreme kada ste u naponu svoje moći, a to podrazumeva i moć brige. 

Znate šta želite da radite, ali ne želite da budete bezobrazni, zato poštujte uravnoteženi osećaj koji dolazi sa ovim tranzitima tokom februara: Venera u trigonu Lilit, Merkur u konjunkciji sa Plutonom, Venerin kvadratni čvor i Venera u konjukciji s Plutonom. Ostanite usredsređeni, ostanite uravnoteženi.

S obzirom na to da ovaj plan za raskid nije nova vest za vas, možda je vreme da obavestite svog partnera o tome šta sledi i kako tačno planirate da to uradite. Vidite šta imaju da kažu o tome - iako su oni možda svesni šta se dešava i šta će se desiti, vi ne želite da raskid pretvorite u rat, već u prijateljski rastanak.

Dozvolite svom partneru da se izrazi kako misli da mora, jer su ovo poslednje reči koje će vam reći u tom pogledu. Odvojite vreme da poštujete ono što ste uradili, podelite ono što su oni uradili i pokažite im da imate mir u srcu i da im ne podnosite nikakvu zlu volju.

Profimedia
 

2. Jarac  (22. decembar - 19. januar)

Datumi i tranziti koje bi trebalo da imate na umu jesu: 10, 19, 24. i 28. februar. Ovo su vaši ključni datumi, Jaralevi i ako se spremate da prekinete svoju romantičnu vezu, onda se potrudite da napravite svoje poteze tokom tranzita Merkurovog kvadrata u Jupiter, Sunca u Ribama, punog Meseca u Ribama ili Merkur ai Sunca u konjunkciji sa Saturnom. Na ove datume dobijate kosmičku pomoć, zato ih zaokružite u kalendaru.

Iako se možda osećate veoma odlučni u tome da ovo uradite na vreme, morate uzeti u obzir da je osoba od koje se odvajate i dalje čovek od krvi i mesa, sa srcem, dušom i osećanjima. Ovo nije vreme da se sve završi do kraja - delili ste deo svog života s ovom osobom, a oni možda nisu ni zamislili da će njihov februar biti tako traumatičan.

Dakle, budite blagi i nežni prema njima, ali i prema sebi. Neka razgovor dođe prirodno. Ne zaboravite da ste nekada bili prijatelji. Iiko je teško zapamtiti tu tačku, to je ono što vas je dovelo do ovog mesta, a možda možete iskoristiti taj prijateljski stav kada je u pitanju raskid. 

Profimedia
 

3. Ribe (19. februar - 20. mart)

Datumi i tranziti koje bi trebalo da imate na umu jesu: osmi, deveti, 1., 22. i 27. februar. Definitivno mislite na posao kada kažete da želite da iskoračite iz veze u kojoj ste trenutno. Želećete da izvučete maksimum iz trenutne situacije i otkrićete da ćete ovih dana, tokom ovih tranzita, napraviti svoje najbolje i najmudrije poteze. Dešavaju se: Mars s Neptunom, mlad Mesec u Vodoliji, Mars jeu konjukciji s Plutonom, Venera u konjukciji s Marsom a Mars je u kvadratu Jupiter.

Ono što se od vas traži tokom ovog meseca jeste pravo strpljenje jer ne možete učiniti da se ovaj raskid dogodi preko noći - to zahteva puno razmišljanja i smisleni dogovor. Ovo je nešto o čemu ste vas dvoje već razgovarali i iako ovaj mesec može da pruži stvarni kraj, i dalje će vam oboma biti teško.

Ono čemu se morate radovati jeste da će vama biti mnogo bolje nakon raskida , ali nemojte da pregazite partnera zbog sbojih intresa. Da, biće završeno i bićete slobodni kao ptica, ali to se ne dešava preko noći i zato morate ostati hladni i dostojanstveni. Ovo nije trka pa ko živ ko mrtav.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike