Opiru se iz petnih žila: Četiri znaka Zodijaka koji nikako ne žele da se ponovo zaljube

30.01.2024

19:20

0

Autor: V. I.

Možete da dubite na trepavicama, no džaba, podigli su neprobojni zid

Opiru se iz petnih žila: Četiri znaka Zodijaka koji nikako ne žele da se ponovo zaljube
Copyright Profimedia

Neki horoskopi žele da pronađu novog partnera čim se njihova prethodna veza raspadne. Ali postoje i oni drugi koji žele da ostanu daleko, daleko od ljubavi nakon što im neko slomi srce. Nisu zainteresovani za ponavljanje istorije i radije bi ostali sami neko vreme. Ovo su četiri znaka Zodijaka koji iskreno ne žele da se ponovo zaljube.

Profimedia
 

Rak: Fali vam energija za novu ljubav

Iako biste voleli da se skrasite sa svojom srodnom dušom u nekom trenutku u budućnosti, zaista ne želite ponovo da prolazite kroz proces zabavljanja. Ne želite da upoznajete nove ljude, ljude kojima niste sigurni da li možete u potpunosti da verujete, ljude koji će lagati i reći šta god im padne na pamet da bi vas ubedili da im je u srcu baš ono što je najbolje i za vas. Na kraju možda i poželite da pronađete osobu koja vam je namenjena, ali za sada zaista nemate energije da se ponovo zaljubite. Nemate želju da nekome date šansu da bi vas tretirao kao smeće. Želite da budete sami neko vreme. Želite da uživate u samoći jer vas potraga za partnerom ozbiljno stresira.

Blizanci: Čuvate svoje srce

Ne želite da se ponovo zaljubite jer ne želite ponovo da budete povređeni. Lakše je ne mariti i biti izolovan te čuvati svoje srce. Iako teoretski zvuči lepo do kraja života, ne želite da prolazite kroz probleme sa zabavljanjem. Ne želite da stavljate svoje srce na kocku zbog nekoga ko bi ga na kraju mogao razbiti na komade. Iako ćete jednog dana biti spremni za ponovno zabavljanje, baš sada zaista ne želite da se ponovo zaljubite. Ne želite da preuzmete tako veliki rizik jer niste spremni da se nosite s posledicama.

Profimedia
 

Lav: Izgubili ste nadu

Ne želite da se ponovo zaljubite jer niste imali najbolje rezultate u vezama i počinjete da postajete pesimistični. Počinjete da se pitate da li je zabavljanje vredno truda. Iskreno, sada ne želite ništa sa ljubavlju. Ako naiđe neko vredan truda, onda ste voljni da mu date šansu, ali nećete se truditi zbog bilo koga. Nećete staviti svoje srce na kocku bez dobrog razloga, jer vam je, iskreno, za sada ovako najugodnije.

Vodolija: Sami sebi dovoljni

Ne želite da se ponovo zaljubite jer ste iskreno iscrpljeni. Nemate energije da upoznate nekog novog. Previše ste puta prošli kroz ovu priču i ne želite da ponovite proces ponovo. Na kraju će vam se naravno rane zaceliti, ali za sada želite da ostanete sami. Ne da ne želite da se zaljubite nego ne želite ni da razmišljate o ljubavi. Vi samo hoćete da uživate u vremenu koje ste sami, jer vam nije potreban partner da biste se osećali srećno i ispunjeno. Tu radost možete postići sami.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike