Gospodari prstenova: Znaci Zodijaka koji na "ludi kamen" obavezno staju više puta jer za njih je jednom ko nijednom

12.01.2024

13:20

0

Autor: K. O.

Zvezde su uredile da iz prve ne mogu da nađu pravog

Gospodari prstenova: Znaci Zodijaka koji na "ludi kamen" obavezno staju više puta jer za njih je jednom ko nijednom
Dženifer Lopez i Ben Aflek - Copyright Profimedia

Živimo u moderno vreme, pa razvod više nije tabu tema za većinu ljudi. Štaviše, sve više brakova se razvodi, a ljudi pronalaze sreću iz drugog, trećeg, pa i iz više puta.

A da nije u pitanju samo loša sreće, svedoči astrologija jer i tu planete igraju značajnu ulogu. One diktiraju kako se razvija naš ljubavni životi, pa venčanja i razvodi nisu izuzetak.

Merkur nas uči kako da komuniciramo, što je neophodno za svaki zdrav brak, a postoji još planeta koje se mešaju.

Ovo su znaci Zodijaka koji na ludi kamen obično staju više puta u životu:

Strelac

Uprkos tome što je divlje dete Zodijaka, on će se gotovo sigurno veriti nekoliko puta. Naprosto, vaš život neće biti tradicionalan sa jednom srodnom dušom, jer vi jednostavno niste ta osoba.

Svaki partner može pokrenuti razvod ili poništenje, kad god i kako god to najbolje služi vašoj vezi.

Blizanci

Blizanci su impulsivni i veoma skloni da se venčaju mladi, verovatno pre nego što dobro upoznaju partnera. Međutim, zbog te nestabilnosti Blizanaca, postoji velika verovatnoća da će svaki brak u koji uđu prebrzo propasti. Velike su šanse da će se Blizanac venčavati bar tri puta ali najvažnije je da on ide za svojom srećom.

Profimedia
 

Rak

Rak je domaćica koja ne gubi vreme na veze. Rakovi jedva čekaju da se venčaju. Stoga počinju da traže partnera sa kojim bi se mogli venčati i zasnivati porodicu što je pre moguće. Oni žele stabilnost i sigurnost koju brak nudi i to se ne menja nakon razvoda. Čim se završi jedn brak, oni tragaju za sledećim u kome će imati veliku i harmoničnu porodicu.

Škorpija

Škorpija je najbolji detektiv Zodijaka, pa je vešta i da proverava moguće partnere, te da ih u ranoj fazi veze testira kako bi uočila ranjivosti. Sve ovo radi kako bi utvrdila da li će čovek živeti dug život. Kada sve provere, Škorpije se vezuju zauvek.

Međutim, nije im ni razvod stran, a čim utvrde da je neki drugi partner postojano izdržao sve njihove testove, oni stupaju u brak jer je to jedina zajednica koju oni priznaju.

Profimedia
 

Devica

Za kralja detalja, najpre sve mora da se posloži. I onda Devica počinje da traži životnog saputnika. Ali taj trenutak će doći tek nakon što završi školovanje, uštedi nešto novca i nađe posao u kojem uživa. Razlog zašto se ovi usamljenici venčavaju je što veruju da život treba da bude „metodičan”. Međutim, ono vrlo često menjaju partnera i imaju tendenciju da imaju više brakova.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike