Ko je gubitnik, a ko pobednik? Dva znaka Zodijaka kao dve krajnosti u ljubavi

05.01.2024

19:20

0

Autor: K. B.

Određeni horoskopski znaci često se opisuju kao potpune suprotnosti u ljubavnim odnosima, gde se jedan često smatra pobednikom, dok drugi nosi etiketu gubitnika

Ko je gubitnik, a ko pobednik? Dva znaka Zodijaka kao dve krajnosti u ljubavi
Copyright Profimedia

Uplovimo dublje u svet astrologije kako bismo istražili par horoskopskih znakova koji su prava suprotnost jedan drugome u ljubavnim odnosima. Ovan i Ribe, Strelac i Rak - ova astrološka "bitka" između hrabrosti i osetljivosti, avanturizma i doma, pruža nam uvid u zanimljivu dinamiku astroloških parova.

Ovan vs. Ribe

Jedan od ovakvih parova su Ovan i Ribe. Ovan je poznat po svojoj hrabrosti, energiji i odlučnosti. Oni su često vođe u vezi, preuzimaju inicijativu i vole postavljati ciljeve. Sa druge strane, Ribe su često intuitivne, emotivne i nežne. Njihova osetljiva priroda može ih ponekad staviti u poziciju gubitnika u očima energičnog Ovna.

Freepik
 

Strelac vs. Rak

Strelac je avanturistički duh koji teži slobodi i istraživanju, dok je Rak emotivan i vezan za dom. Ovaj kontrast može dovesti do situacija gde se Strelac vidi kao pobednik, vođa avanture, dok se Rak može osećati kao "gubitnik" ako se suoči sa promenama ili potrebom za prilagođavanjem.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike