Danas se na nebu formira Veliki krst i donosi nagle promene: Do Nove godine na udaru su porodica, nekretnine i žene

27.12.2023

10:31

0

Autor: K. O.

Posebno će uticati na određene ljude, dok će kod svih pokrenuti važna pitanja

Danas se na nebu formira Veliki krst i donosi nagle promene: Do Nove godine na udaru su porodica, nekretnine i žene
Ilustracija - Copyright Profimedia

Danas se dešava poslednji pun mesec u godini, a na nebu se formirao astrološki aspekt poznat kao Veliki krst.

To će se dogoditi tokom punog meseca u Raku, kada će Mesec, Sunce i Čvorovi prošlosti i budućnosti u Ovnu i Vagi stvoriti dve opozicije među sobom. Ova konstelacija će naglasiti oblasti kao što su porodični odnosi, nekretnine i interakcije sa ženama.

Pun mesec često donosi razrešenje i jasnoću. Za sve nas, ovaj pun mesec će doneti snažnu energiju koja će nam pomoći u donošenju važnih odluka, a njegov uticaj traje i narednih nekoliko dana.

Svetlosni poredak nam je odlučio prirediti iznenađenje čiji će efekti biti intenzivni do Nove godine.

U astrologiji, slični fenomeni se dešavaju između planeta i astroloških tačaka koje padaju u iste kvadrate - kao što je ovaj slučaj.

Tokom punog meseca 27. decembra, formira se Veliki krst u kardinalnim znakovima koji su odgovorni za nagla preokretanja i neočekivane situacije.

Zbog toga što će se Mesec nalaziti u znaku Raka, sve će biti povezano sa porodičnim pitanjima, nekretninama i odnosima sa ženama.

Freepik
 

Uz to, pun mesec uvek donosi jasnoću, kulminaciju ili rasplet, što znači da će se sve što nije bilo razjašnjeno postati transparentno.

Takođe, važno je napomenuti da se ovaj pun mesec dešava na 5. stepenu znaka, što znači da će najviše uticati na osobe rođene 26., 27. i 28. juna/jula.

Ako poznajete nekoga s ovim datumom rođenja, očekujte značajne promene u njihovim životima.

Za sve nas, pun mesec će doneti snažnu energiju za donošenje odluka.

Na primer, možda ćete neočekivano odlučiti da kupite ili prodate nekretninu, odselite se od roditelja ili možda dobijete dokumenta za selidbu i pakovanje kofera u poslednjim danima 2023. godine.

Da biste shvatili šta se sada može manifestovati u vašem životu, setite se šta je počelo 17. jula - tada je bio mlad mesec u Raku i mogao je zasadi "seme" onoga što se sada može razviti, piše Atma.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike