Vatreni mlad mesec u Strelcu u fokus stavlja novac: Slede finansijske promene - dok će neki dobiti ponudu za novi posao, drugi dižu kredit

13.12.2023

10:20

0

Autor: K. O.

Postavljaju se temelji za budućnost, plodovi se ubiru za šest meseci

Vatreni mlad mesec u Strelcu u fokus stavlja novac: Slede finansijske promene - dok će neki dobiti ponudu za novi posao, drugi dižu kredit
Ilustracija - Copyright Profimedia

U toku je poslednji mlad mesec u 2023. godini koji je počeo noćas, 13. decembra u 00.32 u znaku Strelca, odgovornog za lični rast i napredak - vreme kada ćete želeti sve odjednom.

Astrološki, znak Strelca se povezuje sa širim pogledom na svet - ljudi rođeni u ovom znaku su skloni velikim snovima. Tako će nas mlad mesec u Strelcu sve učiniti neverovatnim optimistima i pronalazačima uspeha.

Tradicionalno, ovaj znak vlada oblastima poput zabave, obrazovanja i međunarodnih odnosa, ali u vidu proširenja vašeg životnog standarda. Tako, tokom mladog meseca u Strelcu, možete pokrenuti društvene mreže da biste povećali svoju popularnost ili se možda odlučiti za plaćanje školovanja kako biste unapredili prihode, ili čak razmisliti o inostranstvu.

Fokus na finansijama

Jupiter, vladar mladog meseca, biće u Biku, što će uticati na sve teme koje mladi mesec u Strelcu donosi u vezi sa novcem, posebno ličnim prihodima svakog pojedinca.

U ovom periodu će novac, investicije, prodaja nekretnina, ili kupovina automobila zauzeti centralno mesto u svim zbivanjima. Ključno je to što će se mlad mesec desiti na 21. stepenu Strelca, stvarajući snažan vatreni trigon sa čvorom budućnosti u Ovnu - pružajući priliku da napravite značajan proboj ka karmičkom zadatku za vašu 2024. godinu.

Osetićete potrebu za akcijom, jer je mreža događaja u 2024. već formirana, utičući energetski na vaše odluke krajem 2023. godine.

Ukoliko je novembar bio težak moralno, decembar će doći sa iznenađujuće snažnom energijom za ispravljanje stvari. 

Profimedia
 

Bitna stvar je da će Jupiter, vladar mladog meseca, biti u Biku. Ovaj znak tradicionalno govori o prihodima, zaradi i štednji - kao da će vaš unutrašnji "zlatni bik" zahtevati rešavanje finansijskih aspekata života.

Na primer, možete odlučiti da prekinete zavisnost od partnera i počnete sami da radite. Ili možda da kupite stan i izdajete ga, gradeći svoj kapital.

Slušajte unutrašnji glas

Važno je zapamtiti da je drugi vladar Strelca i drugi dispozitor mladog meseca - Neptun, koji je odgovoran za našu podsvest i intuiciju. Ako osetite unutrašnji impuls i "signal" iz univerzuma da pokrenete nešto lično, upustite se! Više sile vam jasno šalju znak da je sada vreme da preduzmete nešto zbog rezultata koje ćete postići u 2024. godini.

Inače, uticaj mladog meseca trajaće tačno šest meseci, sve do punog meseca u Strelcu 23. maja, kada ćete videti rezultate onoga što ste započeli sada.

Na primer, ako odlučite da platite školovanje sada, do kraja maja ćete dobiti diplomu i započeti ozbiljno zarađivati zahvaljujući tom obrazovanju. Ili ako sada odlučite da kupite stan, do 23. maja biste se mogli useliti u njega ili početi renoviranje, piše Atma.hr.

Znaci Zodijaka koje čekaju finansijske promene

U decembru će se mnoga pitanja činiti kao da se moraju rešavati iznova, posebno ona koja se tiču finansija - mlad mesec u Strelcu dolazi s konjunkcijom Meseca, Sunca i Marsa, što može doneti povećanje troškova ili proširenje planova za zaradu.

Važno je to što dispozitor (prenosilac energije) mladog meseca, Jupiter, boravi u znaku Bika u retrogradnom stanju.

Freepik
 

Osim što će se mnogi vratiti starim klijentima i prethodnim načinima zarade, Jupiter će ih podstaći da preispitaju svoj stav prema platama i možda počnu drugačije raspoređivati prihode.

Škorpija

Mlad mesec se dešava u vašem sektoru novca, što ukazuje na početak novih zarada. Može vam se otvoriti novi novčani tok ili vam može biti ponuđen novi posao.

Takođe, krajem decembra možete dobiti informaciju o povećanju plate.

Bik

Mlad mesec se pojavljuje u vašem sektoru porodičnih troškova, ali dispozitor Jupiter je u vašem znaku. Moguće je da ćete podići novi kredit, aplicirati za osiguranje ili se baviti plaćanjem poreza.

Možda ćete takođe pozvati svog partnera da drugačije rasporedi novac, jer osećate želju da investirate više u sebe i svoju budućnost. Na primer, možda želite da uložite novac u porodični biznis.

Ovan

Dispozitor mladog meseca će biti u vašem sektoru finansija i samopouzdanja, a sam mlad mesec dešava se u kući rasta i prosperiteta.

Profimedia
 

To znači da će vaše samopouzdanje ozbiljno porasti, jer ćete dobiti viši položaj i veću platu.

Do kraja decembra verovatno ćete rešavati stare probleme na prethodnom radnom mestu, ali od januara vas verovatno očekuje nova karijera i povećanje plate.

Ribe

Mlad mesec se dešava u vašem sektoru karijere - možda imate važan sastanak ili ćete dobiti novog šefa.

To će sigurno uticati na vašu zaradu, jer vladar vašeg sektora finansija, Mars, će biti u sektoru profesije - može vam biti odobreno povećanje prihoda, slobodno tražite povišicu.

Šta čeka svaki znak Zodijaka u 2024. godini čitajte u našem velikom godišnjem horoskopu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike