Crno-beli svet: Ova četiri horoskopska znaka imaju stav "sve ili ništa"

30.11.2023

10:20

0

Autor: V. I.

Oni igraju na sve ili ništa jer prostor" između" za njih je previše mlak

Crno-beli svet: Ova četiri horoskopska znaka imaju stav "sve ili ništa"
Copyright Profimedia

Mnogi ljudi idu linijom manjeg otpora, rade samo ono što se od njih traži i savršeno im je udobno da gledaju sa strane kako život polako prolazi pored njih. Drugi, međutim, nemaju strpljenja za takav način života. Ne prihvataju ništa manje od 100 posto. Oni ne vide nijanse niti su polovični u bilo čemu.

Neko će ih opisati kao nefleksibilne, nepopustljive, čvrste, čak i neprijatne i pomalo zastrašujuće. Ali sledeća četiri znaka su previše su zauzeta uživanjem u sopstvenoj veličini da bi brinuli o tome šta će neko drugi reći ili, nedajbože, odstupili od svog često rigidnog stava.

Profimedia
 

Devica: Samo ekstremi, bez ičega između

Njoj njeno ime od svih znakova najviše pristaje, jer je nevinost stanje kod kojeg je sve ili ništa - ili si devica, ili nisi. A kad već nisi, nikad više nećeš ni biti. Kao rezultat toga, Devica vidi stvari u smislu ekstremnih dualiteta: da ili ne, noć ili dan, ispravno ili pogrešno, crno ili belo, gore ili dole, istok ili zapad, sever ili jug, bogat ili siromašan, pobednik ili gubitnik. Umeju oštro da osude, barem kada su drugi u pitanju.

Profimedia
 

Jarac: Zanima ih jedino tron

Kao najteži od svih znakova Zodijaka, Jarac je poznat po svojoj ciljanoj posvećenosti savršenstvu i pedantnoj pažnji usmerenoj na detalje. Jednom kada utakmica počne, Jarčevi su u njoj samo da bi pobedili. Svakog ispod sebe, pa čak i one na drugom mestu čini ih luzerima u Jarčevim očima.

Njima je stalo da budu heroji, a ne gubitnici. Ako se nađete negde između njih i gol-linije, najbolje bi bilo da im se sklonite s puta ukoliko ne želite da vas sravne sa zemljom. Jednom kada se igra završi i cilj je postignut, lako se slažu s ostalima, ali kada je vreme za igru, bolje je da ih se klonite.

Profimedia
 

Škorpija: Kad voze, juri ih policija

Stav najmračnijeg horoskopskog znaka manifestuje se kroz rizično ponašanje. Oni su veliki drznici zodijaka i umeju da naprave paklenu atmosferu. Neće samo izaći na iće - nego neće stati dok ne zatvore kafanu. Neće samo otići na laganu vožnju po gradu - oni će voziti tako brzo da će završiti sa saobraćajnom policijom za vratom. A kada je u pitanju seks - sport u kojem su oni svetski šampioni - vole da je grub, sirov i toliko emocionalno komplikovan da vrlo lako neko može završiti sa slomljenim srcem… a možda čak i sa slomljenim ekstremitetom (ili dva).

Profimedia
 

Bik: Zapne ko sivonja

Princip "sve ili ništa" kod Bika je izražen je kroz njihovu legendarnu tvrdoglavost. Jednom kada odluče nešto o nečemu, neće pomeriti ni centimetar. Oni nikada neće priznati da greše, bez obzira na to koliko je to očigledno. Možete im predstaviti fotografske, statističke i forenzičke dokaze tima eksperata okupljenih iz celog sveta o tome zašto greše, a oni će svejedno nazvati glupošću. Naravno, takvi stavovi su ukorenjeni u dubokom osećaju nesigurnosti i emocionalne ranjivosti, ali ako pokušate da im to objasnite najnežnijim glasom, oni će početi da navode molion dokaza da nemate pojma o čemu pričate.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike