Ako ste i vi među njima, otkažite sve obaveze: Pet znakova koji ovog vikenda samo žele da se ušuškaju i maze

24.11.2023

13:20

0

Autor: V. I.

Prepustite se čaroliji nežnih dodira i osetite kako vas obavija topla atmosfera ljubavi

Ako ste i vi među njima, otkažite sve obaveze: Pet znakova koji ovog vikenda samo žele da se ušuškaju i maze
Copyright Profimedia

Ovog vikenda nekim znakovima zvezde donose posebnu energiju koja inspiriše na ljubav, dodir i bliskost. Oni osećaju potrebu za nežnošću i toplinom, kao da su sva zračenja planeta usmerena prema zagrljajima. Ovog vikenda njihovi dodiri će govoriti više od reči, a nežnost će biti ključna. 

Bik: Avantura, ali u krevetu

Teško vam pada da se nosite s haosom i stresom koje ovo doba godine donosi. Samo želite da ostanete kod kuće i da se mazite s voljenom osobom. Želite da uživate u kvalitetno provedenom zajedničkom vremenu, čak i ako gotovo ništa ne radite. Ne morate da se upuštate u divlje avanture da biste se dobro proveli i da biste se osećali kao da trošite vreme na koristan način.

Sve dok ste sa pravom osobom, savršeno ste zadovoljni. Zato je jedina stvar koju zaista želite da uradite za ovaj vikend jeste da se opustite i ušukate sa svojim partnerom. Ne treba vam nikakvo uzbuđenje - samo se mazite.

Profimedia
 

Lav: Fokus na jednoj osobi

Pošto žudite za pažnjom, posebno od svojih partnera, veoma vam je potrebno da budete u centru partnerove pažnje. Iako ste ponekad zainteresovani za izlazak i boravak u velikim grupama ljudi, vaša energija se smanjuje kako godina odmiče.

Nemate više snage da budete sve vreme zvezda u društvu. Radije biste usmerili svoju energiju na tu jednu, posebnu osobu. Želite da zajedno stvarate uspomene i tešite jedno drugo. U poslednje vreme radije biste ostali i mazili se nego da idete u grad.

Pexels
 

Ovan: Otkazuje sve planove

Ovnovi uglavnom fizički dodir smatraju jezikom ljubavi. Iako to možda ne saopštavate na najromantičniji način, retki su momenti kada želite da usporite i opustite se na neko vreme – a sada je jedan od tih trenutaka.

U poslednje vreme želite da provedete celi dan u krevetu sa svojom drugom polovinom. Ovog vikenda ste u velikom iskušenju da spontano otkažete sve planove u svom kalendaru i umesto svega toga ostanete kod kuće i mazite se.

Pexels
 

Ribe: U krevetu umesto u tržnom centru

Ništa vas ne čini srećnijim nego što provodite vreme s omiljenom osobom. Pošto je godina na izmaku i praznici su sve bliže, ne želite da radite ništa previše stresno. Ne želite da trošite previše vremena na trčanje osa sastanka na sastanak, jer vas to iscrpljuje i umara. Već ste postigli mnogo ove godine.

Zasad biste radije lagano, kao u Delčinoj pesmi. Radije biste zbližili partnera i proveli kvalitetno vreme sa njim nego da jurcate po tržnim centrima i večerama s prijateljima.

Pexels
 

Jarac: Bar par sati za uživanje

Vi ste stara duša, zbog čega niste tip koji voli da igra  na terenu. Radije biste se skrasili sa svojim najboljim prijateljem, sa jednom osobom koja vas zaista razume i čini da se osećate sigurno.

Pošto je vaša voljena osoba praktično vaš dom, želite da provedete što više vremena s njom. Proveli biste ne samo ovja vikend već čitav  mesec mazeći se sa ovom osobom da možete. Međutim, pošto ste previše odogovorni da biste otkazali svoje obaveze, ovog vikenda rezervišite bar nekoliko sati i uživajte u mazuljanu i nežnostima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike