Nedeljni horoskop od 27. novembra do 3. decembra: Ovnovi, pređite sa reči na dela, Ribe, važno je da budete promišljene

27.11.2023

10:20

0

Otkrijte šta vas čeka ove nedelje prema astrološkim prognozama

Nedeljni horoskop od 27. novembra do 3. decembra: Ovnovi, pređite sa reči na dela, Ribe, važno je da budete promišljene
Copyright Freepik

Ovan

Tokom ovog perioda, primećuje se da donosite važne odluke koje su u skladu sa vašim ciljevima. Vaša odlučnost je vidljiva pred vašim kolegama ili partnerima. Sada je vreme da pređete sa reči na dela i sprovedete u delo sve ono što ste planirali i dogovorili tokom prethodnih nedelja. Ne gubite vreme na rasprave sa onima koji imaju suprotna mišljenja; fokusirajte se na bitne stvari. Vaš unutrašnji osećaj je trenutno snažan, a ljubavni događaji koje osećate ili pretpostavljate ukazuju na srećan rasplet u odnosu sa voljenom osobom. Ponekad je najbolje pratiti sopstvene unutrašnje osećaje, dok manje iznosite svoje misli ili planove naglas.

Bik

U ovom periodu, verovatno dobijate korisne savete ili sugestije od nekoga. Ovi saveti su korisni i lako ih možete primeniti dok rešavate ozbiljna pitanja ili situacije koje zahtevaju vašu pažnju. Važno je da balansirate svoju kreativnu energiju sa zajedničkim interesima, kako biste uskladili razlike u mišljenju ili iskustvu sa drugima. Trenutno, možda preispitujete svoj odnos sa bliskom osobom, želeći bolje razumevanje ili komunikaciju. Moguće je da imate osećaj da vam partner nešto uskraćuje ili krije od vas, a razlozi za to vam nisu jasni.

Blizanci

Poslovni izazovi sa kojima se trenutno suočavate zahtevaju dodatan napor i koncentraciju. Važno je ne reagovati ishitreno ili preceniti svoje mogućnosti pred drugima. Najbolje je prepustiti odluke osobama od poverenja u zajedničkim interesima. Takođe, važno je prilagođavati se i prevazilaziti ograničenja u odnosu sa vašim partnerom ili osobom sa kojom ste bliski.

Profimedia
 

Rak

Tokom ovog perioda, može postojati neka zabrinutost zbog novih poslovnih dešavanja ili promena koje se događaju. Ove promene mogu usporiti ili narušiti vaše planove, ali uz dodatnu upornost i istrajnost, možete pronaći efikasna rešenja koja će biti prepoznata i cenjena od strane vaših saradnika ili okoline. Kada su u pitanju privatni događaji, važno je da ne dozvolite da se šire loši glasovi o vama ili da neko plasira pogrešne informacije. Pokazivanje svojih slabosti ili ranjivosti može biti rezervisano samo za porodicu i bliske osobe.

Lav

Ovaj period nosi sa sobom sjajno raspoloženje i optimizam kada pristupate poslovnim temama. Pouzdane informacije koje dobijate sada omogućavaju vam planiranje niza aktivnosti koje će vam doneti uspeh i rezultate. Vaša intuicija je puna romantičnih misli, što može doneti obogaćenje vašem ljubavnom odnosu. Iskoristite ovu inspiraciju kako biste uneli svežinu u svoj ljubavni život.

Devica

Ulazite u period gde ulažete značajan napor kako biste postigli pozitivne rezultate u poslovnom polju. Međutim, postoje neki faktori ili događaji koji mogu poremetiti vaše planove. Važno je pravilno organizovati se i poštovati zadate rokove, uprkos izazovima. Moguća su česta variranja emotivnog raspoloženja, ali nemojte gubiti nadu ili se udaljavati od partnera.

Unsplash
 

Vaga

Vaša okolina deluje promenljivo, i teško je predvideti reakcije ili odgovore drugih ljudi. Bolje je pridržavati se proverenih pravila i izbegavati rizike u ovoj fazi. Neke naporne obaveze možda će biti bolje odložiti dok ne dođu bolji uslovi za njihovo obavljanje. Radovaće vas postupci nekih bliskih prijatelja, a vaš emotivni život prolazi kroz uzlet; odnos sa partnerom doživljavate kao ispunjenje svojih snova.

Škorpion

Fokusirani ste na nove poslovne mogućnosti kako biste proširili svoje znanje i unapredili svoju poziciju. Ako dopustite stvarima da idu svojim tokom, moguće je da vas neko iznenadi svojim postupcima ili reakcijama. Vaš pogled na svet oko sebe je optimističniji i uviđate lepe stvari. Osećate se zadovoljno i srećno u odnosu sa voljenom osobom.

Strelac

Sada je vreme da osmislite dobar plan i ostanete dosledni tokom njegove realizacije, posebno kada se suočavate sa osporavanjima od strane saradnika ili drugih ljudi. Nakon posvećenog rada, situacija će se promeniti u vašu korist, ali morate ostati uporni i dosledni svom cilju. Preplavljeni ste raznovrsnim mislima i emocijama, te pažljivo razmatrate prilike u kojima možete izraziti svoje želje. Vaš partner vas iskreno podržava i podstiče na aktivnost.

Jarac

Trenutno delujete veoma oprezno i ne želite preuzimati previše rizika u poslovnim ili finansijskim pregovorima. Međutim, moraćete se suočiti sa nekim izazovima koji nisu po vašoj volji. Važno je da zatražite dobar savet od iskusnije osobe kako biste se bolje nosili sa tim situacijama. Verujte da će se na kraju sve rešiti na dobar način ili u vašu korist. Žudite za više razumevanja i nežnosti u vašem ljubavnom odnosu. Ponekad ponašanje partnera može stvoriti osećaj emotivne nesigurnosti.

Profimedia
 

Vodolija

Novo saznanje pozitivno utiče na vašu motivaciju i poslovnu orijentaciju. Sada imate volju da se angažujete na zadacima i radite u saradnji sa drugima. Nemojte se opterećivati novčanim pitanjima, jer će se uskoro rešiti i te dileme. Ljubavni događaji koje naslućujete imaju neku posebnu draž. Dopadaju vam se postupci koje čini vaš partner i to vas navodi na promenu odluka. Vaša inspiracija je vođena ljubavlju.

Ribe

U ovom periodu postavljate važne ciljeve koje možete ostvariti na različite načine ili u fazama. Bitno je osmisliti dobru poslovnu strategiju kojom ćete postići ono što želite. Nastavite da se ponašate promišljeno pri proceni vrednosti, jer vas očekuje pozitivan obrt u ljubavnom životu. Partner će vas iznenaditi na lep i poseban način, što će dodatno obogatiti vaš odnos. Dopustite svojim osećanjima da vas vode.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Astrolook

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike