Tužno, ali neizbežno: Znaci Zodijaka kojima veza sigurno puca tokom sezone Strelca

24.11.2023

19:20

0

Autor: K. O.

Završite sa stilom, ako je to moguće

Tužno, ali neizbežno: Znaci Zodijaka kojima veza sigurno puca tokom sezone Strelca
Razvod - Copyright Profimedia

S obzirom na to da tek ulazimo u zonu Strelca, mogli bismo pomisliti da ovo nije baš nedelja kada se odljubljujemo i prekidamo veze, smatrajući da je Strelac jedan od horoskopskih znakova koji predstavlja prijateljstvo i saosećanje. Međutim, ovaj horoskopski znak sa sobom nosi i naivnost, takmičarsko ponašanje i oholost.

Sezona Sunca u Strelcu nije jedini tranzit koji se bori za pažnju. Kako smo uznemireni i iznervirani do te mere da nam je potreban veliki raskid sa našim partnerima, to je zbog tranzita Marsa u sekstilu sa Plutonom, Mesecom u Ovnu, Sunca u kvadratu sa Saturnom — pazite na ovo, i Marsa u kvadratu sa Saturnom, takođe.

Četiri horoskopska znaka biće u iskušenju da prekinu svoje romanse, ali iskušenje postaje previše stvarno tokom Meseca nasuprot Marsu 26. novembra.

Cela nedelja vodi do toga. Dakle, ako ste u nedoumici oko toga kuda idete sa osobom sa kojom ste 'navodno' u bliskoj vezi, onda ste možda jedan od ova četiri horoskopska znaka, i možda ćete to okončati, ovog puta stvarno .

Znaci Zodijaka koji će najverovatnije raskinuti kada sezona Strelca počne:

1. Bik (20. april - 20. maj)

Ovo je nedelja koju ste očekivali iz više razloga. Međutim, ono što možda niste očekivali je da ćete tokom početka sezone Strelca vi i vaš partner stvari izvući iz zone 'hajde da razgovaramo o tome' u zonu 'vreme je da raskinemo'. Vi ste mnogo čvršći u ovom izboru od vašeg partnera, ali tako se osećate i niste sigurni da možete „dati“ mnogo više na ovu temu.

Profimedia
 

Osećate privlačnost Sunca Strelca, i zbog toga imate osećaj kao da vas 'sloboda' mami, već i da postoji obećanje smirenosti na kraju ovog kamenitog puta. Ono što je stvorilo ovaj kameni put je to što vi i vaš partner jednostavno ne možete da se dogovorite ni o čemu, i dok ste nekada imali sve zajedničko, sada jedino možete da vidite kako on jednostavno ne ide u korak. Osećate se kao da vam duguje više i iskoristićete ovo vreme da nađete izlaz iz toga.

Datumi i trenuci koje treba imati na umu: Ti ćeš želeti da slušaš svoj stomak 24. novembra. To je uglavnom zato što tokom tranzita kao što je Mars sekstil Pluton i Mesec Ovan, možete završiti tako što ćete povrediti sebe čineći nešto destruktivno. Ovo implicira da se možda u ovom trenutku ponašate impulsivno. Iskoristite svoju inteligenciju i pokušajte, ako možete, da delujete bez strasti. Završite to sa stilom, ako je moguće.

2. Blizanci (21. maj - 20. jun)

Zaista niste želeli da se sve svodi na ovo, ali ako ste vi protiv njih, onda je pobednik ove stvari jasan - vi. Ne možete nastaviti da žrtvujete svoje dobro zdravlje u ovom stanju tuge i očaja. To je upravo ono što osećate da vam je donela vaša navodno romantična veza... i to niste samo vi. Osećate se kao da svog partnera činite jadnim kao i oni vas. Sada ili nikada, i iako će to doneti tešku odluku sa vaše strane, koju vam nije prijatno da donesete, nije važno - točkovi su u pokretu.

Na početku sezone Strelca, vi i vaš partner nećete imati čak ni 'taj poslednji razgovor' jer je već dovoljno mučno i oboje ste potpuno svesni šta se mora dogoditi. Morate da raskinete, a čini se da će pasti na vas, da budete taj koji će napraviti prvi korak. Ova nedelja vam donosi nervozu i stres, ali to je kao da čajnik proključa.

Profimedia
 

Datumi i trenuci koje treba imati na umu: Primetićete da ne možete da ih držite zajedno čim Mesec stane u kvadrat Merkura u isto vreme kada Mars ove nedelje izvrši sekstil Plutona. Ovo je kada prokletstvo pukne. Možda niste baš toliko ljubazni sa rečima, i iako zaista želite da izađete kako dolikuje, izgleda da će ovaj raskid krenuti putem neprijateljskih i zajedljivih reči. Biće urađeno i gotovo do kraja prve nedelje.

3. Lav (23. jul - 22. avgust)

Ono što mislite da je nešto što imate pod kontrolom uglavnom se tako oseća jer idete u Sunce Strelca, što vas podstiče da razmišljate pozitivno i da se ponašate u skladu sa tim. Nažalost, ta vizija sreće je ona koja, kako nedelja odmiče, izgleda kao nešto što je rezervisano samo za budućnost. Budućnost, kako je vidite tokom prve nedelje sezone Strelca, pokazuje da sreća postoji samo kada niste sa osobom sa kojom ste trenutno.

Vreme je za raskid, i ti to znaš. Da li i on zna? Partner možda nije svestan koliko ste zaista ozbiljni po pitanju svega ovoga, a ipak, kako nedelja odmiče, znaćete da više ne možete da se zavaravate. Ovo se ne pretvara u nešto veliko i lepo. U dane velike lepote gledaš kao na prošlost. Tužno, da, ali neizbežno. Ova nedelja vas pokreće da uradite ono što ste već neko vreme odlagali: da je završite jednom zauvek.

Datumi i trenuci koje treba imati na umu: Problem koji vam se predstavlja je to što ste 22. novembra, kada Sunce ulazi u Strelca, takođe u prisustvu Meseca u Ovnu, koji uvodi Mars u Strelcu 24. Ovde ima mnogo moći i mnogo neprijateljstva. Ovaj raskid neće biti lak, a narav će se rasplamsati. Sa nedeljom koja se završava sa Mesecom nasuprot Marsu, ovaj raskid možete smatrati uspešnim... iako bolnim.

Profimedia
 

4. Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Ironično, ova nedelja vam donosi osećaj da ste izgubili bitku, a to može imati neke veze sa činjenicom da su ovo poslednji dani vašeg horoskopskog znaka. S obzirom da sezona Škorpije jenjava i Sunce Strelca postaje snažno, možda ćete se osećati kao da gubite snagu. Kada je reč o vašoj romantičnoj vezi, ovaj gubitak moći može takođe da odražava vaš nedostatak ljubavi prema osobi za koju bi trebalo da 'živite'.

Ne možeš da lažeš sebe, nikada niste mogli da lažete sebe kada počne sezona Strelca, znaćete istinu kada ona ispliva na površinu i pokaže se kao vaša sopstvena potreba da prekinete vezu u kojoj ste. Znate da se to mora dogoditi; znate da ne možete da se pretvarate da ste zaljubljeni u ovu osobu i sa apsolutnom sigurnošću znate da nećete da se prijavite za više nego što možete da podnesete... dovoljno ste uzeli. Ovo se ne može i neće nastaviti.

Datumi i trenuci koje treba imati na umu: Pazite šta se dešava nakon što počne sezona Strelca. Tada ćete videti kako testovi dolaze. Sa Marsom u Strelcu 24. i Marsom u kvadratu sa Saturnom 25., možda ćete se osećati kao da ste bolesni i umorni od izazova ove osobe. Ovde se sve stvari menjaju i gubite strpljenje jednom zauvek, piše Your Tango.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike