Dnevni horoskop za 11. novembar 2023. godine: Ovnovi da obrate pažnju na zdravlje, Lavovi da ne nagomilavaju posao!

11.11.2023

00:04

0

Otkrijte kome su zvezde danas naklonjene

Dnevni horoskop za 11. novembar 2023. godine: Ovnovi da obrate pažnju na zdravlje, Lavovi da ne nagomilavaju posao!
Ilustracija - Copyright Unsplash

Dobro došli u dnevni horoskop za  11. novembar 2023. godine.

Očekuje nas dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove.

Pogledajte šta zvezde poručuju za današnji dan:

Ovan (21.3. - 19.4.)

Ljubav: Slobodni Ovnovi, vrlo je izvesno da će vas bivši ljubavnik podsetiti na sebe i ponovo vam rasplamsati strasti. Ako se desi da obnovite romansu, nemojte odmah da delite svoje radosti sa drugima jer će možda biti zavidni. Ovnovi u vezi, iskoristite svoju pozitivnu emocionalnu energiju da sredite situaciju sa partnerom (ako ste imali prepirku ili ste se razočarali).

Zdravlje: Manje zdravstvene smetnje moguće su zbog vaše osetljivosti na vremenske promene – malaksalost, jesenji umor.

Posao: Trenutni aspekt u igri mogao bi na vašem radnom mestu da otkrije određene nesigurnosti koje obično uspevate da držite bezbedno i diskretno skrivene.

Pixabay
 

Bik (20.4. - 20.5.)

Ljubav: Gledajući suštinu stvari, oni ovog znaka razumeće svaki aspekt ljubavi, dok onima koji su sami mogu se desiti uzbudljivi događaji koji uključuju i nesvakidašnje poznanstvo sa osobom sa kojom se savršeno slažete.

Zdravlje: Povremeno se možete osećati rasejano i umorno, a to je znak da vas nešto opterećuje i da zahteva oslobađanje – preduzmite zahtevnije fizičko vežbanje, da biste podržali svoje psihološke procese i održali ravnotežu.

Posao: Ne morate uvek sve kontrolisati, već kolegama stavite do znanja da im verujete time što ćete podeliti obaveze. Planetarna konfiguracija ovog perioda je znak kreativne promene

Pixabay
 

Blizanci (21.5. - 20.6.)

Ljubav: Planetarni sastav vas ohrabruje da dublje pogledate u sebe kako biste pokušali da razumete izvor nedavnog problema u vezi jer je teškoća verovatno povezana sa starim obrascem ponašanja koji ograničava vaše emocionalno izražavanje.

Zdravlje: Zdravi ste i imate dovoljno energije za sve izazove koji su pred vama. Ne dozvolite da vam opadne imunitet i držite se urednog ritma života.

Posao: Finansijski gubici i neuspeh vaših aranžmana su mogući ako niste dovoljno fleksibilni i ako se slažete sa svakim predlogom koji vam se nađe na putu.

Pixabay
 

Rak (21.6. - 22.7.)

Ljubav: Ako imate aferu, vrlo je izvesno da će ostati skrivena, ali nek vas to ne ohrabri, jer će vam ova bočna romansa definitivno postaviti mnoga pitanja koja će vas podstaći na podrobno razmišljanje.

Zdravlje: Potrebno vam je opuštanje, jer ste suviše napeti, a to vam utiče na opšte zdravstveno stanje. Moguće su glavobolje i nesanica, pa se zato pozabavite svojom mentalnom stabilnošću.

Posao: Kolega ili nadređeni ima dovoljno znanja i može da vas osnaži samopouzdanjem, pa prihvatite savet bez sujete. Nestrpljivi ste u odnosu na odvijanje projekata i poslova koji ne zavise samo od vas – drugi vas usporavaju, a i suprotstavljaju se vašim idejama i rešenjima.

Pixabay
 
 

 

Lav (23.7. - 22.8.)

Ljubav: Trenutak je veoma pogodan za harmonične duhovne prakse sa partnerom. Zajedno istražujte dubinu uma, čitajte knjige, delite utiske – sve to će vam omogućiti da se još više zbližite.

Zdravlje: Ne dozvolite sebi da budete opterećeni obavezama drugih samo zato što ste dokazali svoju profesionalnost i vrednost – to mnogi mogu da zloupotrebe, pa postavite jasnu granicu šta možete, a šta ne.

Posao: Ne dozvolite sebi da budete opterećeni obavezama drugih samo zato što ste dokazali svoju profesionalnost i vrednost – to mnogi mogu da zloupotrebe, pa postavite jasnu granicu šta možete, a šta ne.

Pixabay
 

Devica (23.8. - 22.9.)

Ljubav: Nije dobro pretvarati se da ste ljubazni sa partnerom, posebno kada osećate intenzivne i snažne emocije za koje jednostavno ne postoji način da lepo izrazite.

Zdravlje: Proširite aspekte svog mentalnog, emotivnog i fizičkog života. Pokrenite kreativnu energiju, koja će vam pomoći da održite ravnotežu tela i duha. Dobro zdravlje i jasnoća misli idu zajedno.

Posao: Vaš profesionalni uspeh podrazumeva da ne budete drski i preambiciozni i da ne namećete svoje mišljenje. Budite strpljivi sa drugima i pokušajte da ne reagujete burno ako neko ne uradi nešto kako ste zamislili.

Pixabay
 

Vaga (23.9. - 22.10.)

Ljubav: Slobodne Vage, druženje i susreti je trenutno ono što vam prija, pa ako ste u potrazi za romantikom, ovo je idealna prilika da izađete na bilo kakve zabave i događaje na kojima možete uspostaviti kontakt sa novim ljudima – to će više biti na intelektualnoj osnovi nego na fizičkoj privlačnosti.

Zdravlje: Dobro se osećate, osim povremene nervoze i padova energije. Brinite o sebi i ne propuštajte redovnu fizičku aktivnost.

Posao: Dovršite zadatke koje ste davno započeli. Bićete u iskušenju da prerano započnete nove aktivnosti, koje možda neće biti toliko plodne kao što se nadate, zato budite strpljivi za sada – i prvo završite obaveze koje vam more misli.

Pixabay
 

Škorpija (23.10. - 21.11.)

Ljubav: Slobodne Škorpije, morate naučiti da budete rezervisani u ljubavi – previše se dajete na samom startu odnosa, pa se ubrzo osećate iznureno. Dopustite odnosu da diše, nek se razvija spontano.

Zdravlje: Agresivna energija vam može poremetiti mir i ravnotežu, a vi treba da se izborite sa tim i da uspostavite stabilnost. Potražite ventil u fizičkoj aktivnosti, uz trenutke opuštanja i meditacije.

Posao: Planirajte vreme tako da se ne preopterećujete zahtevnim zadacima, posebno ako su vam dodeljeni neočekivano. Vaše strpljenje i upornost će biće stavljeni na test, a vi pokušajte da izbegnete radnje koje vam neće doneti željeni uspeh.

Pixabay

Strelac (22.11. - 21.12.)

Ljubav: Budite strpljivi sa partnerom i, kad treba, napravite kompromis. Morate proceniti situaciju na svoj način i u svoje vreme, ne prihvatajte nikakva požurivanja pre nego što budete spremni. Sada je bolje razumeti svoje ponašanje i osloboditi se briga.

Zdravlje: Pokušajte da ostanete sabrani i stabilni, iako ćete imati energetske uspone i padove – čuvajte živce da biste sačuvali zdravlje, odmarajte se i štedite sebe.

Posao: Promene na vašem radnom mestu su korisne, a vaši uspesi su obezbeđeni ako ne pravite greške zbog nepažnje.

Pixabay
 

Jarac (22.12. - 19.1.)

Ljubav: Čini se da je sve što se dešava u vašem životu uobičajeno, i osećate se mirno, ali ste napeti. Podršku nađite u partnerovom zagrljaju.

Zdravlje: Bitna vam je mentalna snaga i stabilnost u ovom periodu, a moguće su manje zdravstvene diverzije (alergije, glavobolja) koje će vam skretati pažnju i nervirati vas.

Posao: Vaši poslovni razgovori i sastanci su uspešni, ali vaše želje i snovi trenutno nisu u skladu sa stvarnošću, što može do pesimističkog raspoloženja i nespremnosti da delujete ako nastavite da ih negujete.

Pixabay
 

Vodolija (20.1. - 18.2.)

Ljubav: Slobodne Vodolije, ovaj period bi mogao biti prilično strastven, pa ako izlazite na dejt, budite spremni na sve, jer se mogu osloboditi intenzivna osećanja. Imaćete osećaj kao da simpatiju oduvek poznajete, pa poštujte tu nesvakidašnjost i potrudite se da to održavate.

Zdravlje: Prija vam samoća i bavljenje sobom, na dnevnom nivou, duhovni razvoj je ono što vas sada zanima. Budite umereni u hrani i dovoljno aktivni, da biste podržali pozitivnu energiju čiji priliv osećate.

Posao: Vaša profesionalna dostignuća su impresivna i inspirativna. Budite umereni u rečima koje utiču na kolege iz neposrednog okruženja

 

  Pixabay

 

Ribe (19.2. - 20.3.)

Ljubav: Slobodne Ribe, postoji moguća varijanta za povezivanje sa prošlom ljubavlju, što se može pokazati prilično uspešno. Nestrpljivi ste da započnete nešto novo, ali morate biti strpljivi – svako forsiranje na duže staze ne može proći pozitivno.

Zdravlje: Pored svih izazova, stabilni ste i uravnoteženi u ovom periodu, a kad se osećate dobro sami sa sobom, za vas nema prepreka i zdravi ste i puni energije.

Posao: Uslovi su sada povoljni i mogu otkriti nove prilike za posao, koje ne bi trebalo da zanemarite. Napravite korak ka postizanju svojih ciljeva i ideja koje su već razvijene

Pixabay
 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike