Ubija ih njihov ukus loš: Žene Zodijaka koje uvek biraju pogrešne muškarce

07.11.2023

10:20

0

Autor: K. O.

Imaju manje sreće u ljubavi nego drugi jer ne znaju da izaberu

Ubija ih njihov ukus loš: Žene Zodijaka koje uvek biraju pogrešne muškarce
Britni Spirs i Kolin Farel - Copyright Profimedia

Kažu da ljudi treba da budu pametni samo dva puta u životu - kada biraju posao i partnera. Ko to promaši mora da bude pametan celog života.

E, sada znamo da je ljubav složena i neuhvatljiva, a putevi srca često neizvesni. No prema astrolozima, neki horoskopski znaci imaju manje sreće u ljubavi nego drugi jer ne znaju da izaberu dobrog partnera.

U nastavku otkrijte u kojim horoskopskim znacima se rađaju žene koje imaju loš ukus za muškarce.

Vaga

Vage su poznate po svojoj ljubavi prema harmoniji i lepoti, ali to ponekad znači da se previše fokusiraju na izgled, zanemarujući dublje osobine. Njihova težnja za savršenstvom često ih vodi u ruke muškaraca koji su više fokusirani na svoj spoljašnji izgled nego na emocionalnu zrelost.

Profimedia
 

Rak

Rakovi su emotivni i brinu se o bliskosti, što ih može učiniti ranjivima za muškarce koji se dobro snalaze u manipulaciji emocijama. Njihova potreba za sigurnošću često ih vodi u veze u kojima dominira nezdrava zavisnost umesto prave emocionalne podrške.

Škorpion

Škorpije su poznate po svojoj strasnoj i misterioznoj prirodi. Često traže partnera koji je jednako intenzivan i enigmatičan, što ih može dovesti do muškaraca koji su više zainteresovani za igre moći nego za zdravu i otvorenu vezu.

Profimedia
 

Blizanci

Blizanci su znatiželjni i društveni, ali njihova sklonost promenama i novitetima može ih odvesti do partnera koji su nepredvidivi i neodgovorni. Njihova potreba za stimulacijom i avanturom ponekad prevazilazi potrebu za stabilnošću i pouzdanošću.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike