Ne čitaju između redova: Upoznajte tri znaka koje je nemoguće uvući u mentalne igrice, vole sve direktno

08.11.2023

19:20

0

Autor: V. I.

S njima uvek znate na čemu ste, a isto takvo ponašanje očekuju i zauzvrat

Ne čitaju između redova: Upoznajte tri znaka koje je nemoguće uvući u mentalne igrice, vole sve direktno
Copyright Profimedia

Da li ste se ikada našli uhvaćeni u iscrpljujućem plesu mentalnih igara? Kretanje u domenu odnosa može biti nezgodno, posebno kada se osećate kao da stalno pokušavate da dekodirate skrivene poruke i dešifrujete neverbalne znakove. Srećom, postoje pojedinci čija je priroda inherentno direktna i transparentna. Ove duše su predstavljene u Zodijaku sa tri horoskopska znaka koji jednostavno odbijaju da igraju mentalne igre.

Profimedia
 

Ovan (21. mart - 19. april)

Prvi znak našeg zodijaka je vatreni rogonja. Pojedinci Ovnovi su poznati po svojoj direktnosti. Kažu šta misle, i misle ono što govore. Ovan se nikada neće pretvarati da je neko ko nije – ono što vidite je ono što dobijate.

Oni nisu zainteresovani da igraju igrice u kojima moraju da dekodiraju šta neko zaista misli. Umesto toga, odlučuju se za direktnu komunikaciju.

Oni cene iskrenost i transparentnost iznad svega. Ako ste u vezi sa Ovnom, budite sigurni da vas neće navesti na igru pogađanja. Reći će vam šta tačno žele i kako se osećaju.

 

Profimedia
 

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Zemljani znak koji predstavlja Devica poznat je po svojoj praktičnosti i inteligenciji. Pojedinci Device su metodični i orijentisani na detalje. Ovo se proširuje i na njihov stil komunikacije. Nemaju vremena za nejasnoće i neizvesnosti.

Oni cene efikasnost i preciznost, tako da igre uma nisu za ovaj znak horoskopa. Pojedinci Device mogu izgledati kao da vole samo da kritkuju ili osuđuji, ali to je samo zato što očekuju iskrenost a prevaru ne podnose.

Kao što je Merilin Monro rekla: "Sebična sam, nestrpljiva i pomalo nesigurna. Grešim, van kontrole sam i s vremena na vreme teško se nosim. Ali ako ne možeš da se nosiš sa mnom u najgorem slučaju, onda me sigurno ne zaslužuješ u najboljem slučaju". Veza sa Devicom može zahtevati malo strpljenja, ali njihova iskrena komunikacija će vas isplatiti.

 

Profimedia
 

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelac, strelac je vatreni znak poznat po svojoj ljubavi prema slobodi i avanturi. Pripadnici ovog znaka su nezavisni duhovi koji cene istinu i poštenje. Ovi pojedinci preziru igre uma i poznati su po svojoj direktnosti.

Strelci će vam tačno reći kako se osećaju i očekuju isto zauzvrat. Oni veruju da je poštenje najbolja politika, bilo da se radi o njihovim ličnim ili profesionalnim odnosima.

Ne plaše se da izraze svoja osećanja i uvek će vas ohrabrivati da učinite isto. U vezi sa Strelcem, nikada nećete morati da pogađate šta im je na umu, jer su oni uvek otvoreni i direktni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike