Velike promene u ljubavi: Koja četiri znaka Zodijaka očekuju raskidi ovog novembra?

05.11.2023

10:20

0

Autor: K. B.

U astrologiji, promene u ljubavi često su prisutne, a neki meseci mogu doneti nagla preispitivanja i raskide za određene znakove Zodijaka

Velike promene u ljubavi: Koja četiri znaka Zodijaka očekuju raskidi ovog novembra?
Raskid veze - Copyright Profimedia

Novembar nije izuzetak, budući da će za četiri znaka Zodijaka doneti značajne promene u ljubavnom životu. Ovi znakovi će se suočiti s raskidima i preokretima ovog meseca:

Ovan (21. mart - 19. april)

Ovnovi su poznati po svojoj nezavisnosti i strastvenoj prirodi. U novembru, njihova nestrpljivost i potreba za promenom mogu dovesti do raskida u vezi. Ovnovi će verovatno osetiti da je došlo vreme za novi početak i da su spremni za nove izazove.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Blizanci su znakovi koji vole raznolikost i komunikaciju. Međutim, u novembru, mogu se suočiti s nesporazumima i problemima u vezi zbog svoje promenljive prirode. To može dovesti do preispitivanja i potencijalnih raskida.

Profimedia
 

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vage su znakovi ljubavi i harmonije, ali ponekad mogu biti previše popustljive u odnosima. U novembru, Vage bi mogle shvatiti da nisu u skladu s partnerom ili da nisu dobijale ono što žele iz veze. To ih može naterati da razmotre raskid.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Škorpije su strastveni i intenzivni znakovi, ali njihova posesivna priroda može dovesti do konflikata u vezi. U novembru, Škorpije bi mogle doneti hrabru odluku o prekidu veze ako osete da su izgubile svoju autonomiju ili da su partneri previše zahtevni.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike