Ljubavni horoskop od 30. oktobra do 5. novembra: Bikovi se suočavaju sa emotivnim blokadama, Rakovima stižu nova poznanstva

30.10.2023

19:21

0

Ljubavne aspekte i ove nedelje za vas tumači astrolog Ana Rakić

Ljubavni horoskop od 30. oktobra do 5. novembra: Bikovi se suočavaju sa emotivnim blokadama, Rakovima stižu nova poznanstva
profimedia-0493376433 - Copyright Profimedia

Ovan

U ovom periodu, Ovnovi će primetiti određene promene u svojim partnerskim odnosima. Neki će u svom partneru prepoznati svoj idealnog saputnika. Iako se možda osećaju malo zbunjenima, spremni su na akciju i iskazivanje svojih potreba. Ubrzo će osetiti sve veću potrebu za nežnošću i pažnjom, što je potpuno opravdano, i treba otvoreno da izraze te potrebe. Međutim, dok će partner predlagati različite opcije za provođenje slobodnog vremena, Ovan može biti sklon stalnom prigovaranju i preteranom analiziranju. Neki će postati previše zabrinuti i pretrpavati se sitnicama. Ovanu je potrebno opuštanje i radovanje kako bi balansirao svoje odnose.

Bik

Ovaj period može biti izazovan za Bikove iz više razloga. Mogu se suočiti s emocionalnim blokadama u svojim vezama, bez obzira na to da li su u vezi ili slobodni. Očekuju ih periodi usamljenosti ili emocionalne distance, a takođe mogu naići na različite poteškoće. Najbolje je da okupe unutrašnju snagu i strpljenje dok čekaju srećnije ljubavne dane. Važno je da ostanu postojani i ne donose ishitrene odluke. Finansijski aspekti mogu takođe biti izazovni, i Bikovi će morati pažljivo upravljati svojim resursima.

Blizanci

Slobodni Blizanci će biti izloženi novim ljubavnim iskušenjima. Mogu upoznati nekog na poslu ili kroz kolege i biti potpuno osvojeni. Razlike u vaspitanju, obrazovanju ili društvenom statusu mogu dovesti do problema na početku, ali Blizanci trebaju paziti da ne budu previše agresivni u izražavanju svojih stavova. Strpljenje i prilagodljivost pomoći će im da izgrade harmoničan odnos. Zvezde su na njihovoj strani, pa kad malo "spuste loptu", veza će se uskladiti i činiće im se kao bajka. Važno je balansirati između obaveza prema partnerima i roditeljima, kako bi se izbegli konflikti.

Rak

Rakovima će se ponuditi nova saznanja koja će pozitivno uticati na njihovu motivaciju i profesionalnu orijentaciju. Imajući dobru volju da sarađuju s kolegama, uskoro će rešiti i neka novčana pitanja. U ljubavi, Rakovi će uživati u srećnim trenucima, a neka posebna pažnja od strane partnera ojačaće njihovu vezu. Emotivni izazovi predstavljaju priliku za pročišćenje odnosa. Neka proširenje društvenih krugova može dovesti do novih poznanstava koja će ih obogatiti.

Pixabay
 

Lav

Lavovi su puni inicijative i energije. Njihov partner će im se prepustiti i dozvoliti im da predvode u zajedničkim aktivnostima. Lavovi će uneti dinamiku u svoje veze i iskoristiti svaki trenutak. Međutim, trebaju pripaziti da ne preuzmu previše kontrole i da ponekad partneru dopuste da vodi. Slobodni Lavovi mogu privući osobe suprotnog pola kao magnet. Njihova harizma povećava njihovu popularnost i otvara brojne prilike za nove veze. Budući da su strastveni, mogu imati nekoliko prolaznih avantura prije nego što se odluče za ozbiljnu vezu. Važno je paziti da strasti ne otmu kontrolu. Lavovi bi takođe trebali biti spremni da se suoče s određenim izazovima u odnosima s roditeljima i partnerom.

Devica

Device će biti puni ideja o tome kako poboljšati svoj ljubavni život i unaprediti vezu. Razgovori o različitim temama pomoći će im da se bolje organizuju i provode zajedničke planove. Izlasci u restorane i kafiće ili zajednički izleti pružit će im priliku za kvalitetno provođenje vremena. Slobodne Device će imati dobar nastup pred osobama koje im se dopadaju i privući će njihovu pažnju. Važno je shvatiti partnera i komunicirati s njim. Romantični susreti su naglašeni, a zajednički planovi inspiriraju Device na sreću. Važno je da ne preopterećuju svoje veze beskrajnim analizama i zahtevima.

Vaga

Vage će uživati u ljubavi, a partner će ih podržavati u svemu što rade. Mogli bi razmisliti o braku ili zajedničkom životu. Slobodne Vage možda će upoznati nekog posebnog, a veza bi se mogla razviti iz tog poznanstva. Iako postoje izazovi, na kraju će se prepustiti emotivnim trenucima i sreći. Vage će biti inspirirane zajedničkim planovima i osjećat će se voljeno. Važno je da se prepuste romantici i emocijama. Ubrzo će shvatiti da je ljubav ono što je najvažnije.

Škorpion

Škorpije će uživati u optimističnom raspoloženju i ljubavnim trenucima. Njihovo ponašanje odražava zadovoljstvo i sreću koju osećaju u prisustvu voljene osobe. Tanka je granica između povezivanja i distanciranja u odnosu. Škorpije bi trebale slediti svoj unutarnji instinkt i dopustiti da ih osećaji vode. Očekuje ih razmena energije i strasti, a voljena osoba će biti nestrpljiva da vide kako će se sve razviti. Ovo je vreme kada će se Škorpije osećati inspirisano i privući će pažnju drugih.

Pixabay
 

Strelac

Strelčevi će se možda osjećati ispunjenima platonskom ljubavlju u ovom periodu. Iako će osećati sve veću potrebu za ljubavlju, takođe će se zadržavati na nerealnim idealima. Mogu biti u dilemi da li treba napustiti sadašnje veze ili ostati. Važno je pažljivo razmotriti situaciju i doneti mudru odluku. Očekuje se više strasti i mogući su uzbudljivi kontakti za slobodne Strelčeve. Važno je biti spremna za izazove i s obzirom na svoj temperament, pripaziti da se veza ne pretvori u prolaznu avanturu.

Jarac

Jarčevi bi trebali biti strpljivi i odložiti donošenje značajnih odluka o svojim emocionalnim životima. Nisu baš najpovoljnije postavljeni trenutno, pa bi njihovi planovi mogli ići u neočekivanom smeru. Bolje bi bilo sačekati bolje okolnosti i ne forsirati promene. Mudrost i strpljenje će im pomoći da prepoznaju pravi trenutak za akciju.

Vodolija

Vodolije mogu očekivati finansijsku podršku od partnera i zajedničke investicije u budućnost. Moraju pažljivo slušati poruke koje im partner šalje i razumeti šta se dešava između njih. Na slobodne Vodolije utiče preterana napadnost, što može odbiti potencijalne partnere. Trebali bi raditi na komunikaciji i ceniti napore i osećanja drugih. Važno je takođe obratiti pažnju na zajedničke planove, jer će im oni doneti radost i inspiraciju.

Profimedia
 

Ribe

Ribe će uživati u emotivnoj atmosferi i osjećat će se zadovoljno u društvu voljene osobe. Trebali bi pravilno vrednovati osećanja partnera i shvatiti da je sve što se dešava među njima najlepši deo stvarnosti. Postoji veliki potencijal za zajedničke planove i inspirirajuće trenutke. Ovo je vreme kada Ribe mogu zablistati i privući pažnju drugih. Upoznavanje novih ljudi može ih iznenaditi i otvoriti put za nove emotivne avanture. Trebaju pažljivo pratiti signale koje im šalju osobe koje ih privlače.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Astrolook

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike