A plata je daleko: Vikend je kritičan za ova dva znaka jer će sve pare da slupaju na Sajmu knjiga

28.10.2023

10:20

0

Autor: V. I.

Koliki god da im je budžet, novca će da zafali, pošto su naišli baš na knjigu koju dugo merkaju, a takvih zapravo ima na desetine

A plata je daleko: Vikend je kritičan za ova dva znaka jer će sve pare da slupaju na Sajmu knjiga
Copyright Profimedia

Prepoznaćete ih kako se šetaju između štandova sa torbom na točkiće jer će u suprotnom da im strada kičma. Ako baš imaju sreće, upregnuće muža i sina da im vukljaju kese.

Sajam knjiga je prava fešta za dva horoskopska znaka jer će s radošću da daju poslednji dinar za knjige. Iako su znakovi Zodijaka s različitim osobnostima, Jarac i Rak se mogu naći u situaciji da potroše sve svoje pare na Sajmu knjiga iz različitih razloga.

Jarac: Knjige za lični napredak

Jarac je poznat po svojoj ozbiljnosti, ambiciji i želji za postizanjem uspeha. Međutim, on takođe ima duboku sklonost ka učenju i sticanju znanja. Na sajmu knjiga, Jarac bi mogao biti privučen knjigama koje nude praktične savete, poslovne mudrosti ili inspiraciju za postizanje uspeha.

Osobe rođene u znaku Jarca će ulagati i u enciklopedije luksuznih korica, te knjige koje mogu da ga poduče veštinama koje smatra korisnima u ostvarivanju svojih ciljeva. Ta ambicija i želja za napretkom mogu da dovedu do toga da Jarac potroši značajne svote na knjige koje smatra ključnim za svoj mentalni, duhovni ili poslovni razvoj.

Rak: Beg u siguran svet pisane reči

Rak je, s druge strane, znak Zodijaka koji je po prirodi veoma emotivan i često traži utehu i beg od svakodnevnih briga. Knjige za Raka nisu samo izvor znanja, već i utočište i način da se izgubi u svetu mašte. Rakovi će često birati knjige koje im pomažu da se emocionalno povežu ili da se suoče s vlastitim osećanjima.

Na Sajmu knjiga Raka bi mogle da zavedu lepo dizajnirane korice i priče koje istražuju teme ljubavi, porodičnih odnosa ili emocionalnog razvoja. Ta emocionalna povezanost može ih potaknuti da potroše sve svoje pare na knjige koje im pružaju osećaj utehe i razumevanja. Kući će se vratiti punih kesa i praznog novčanika, ali će sa zadovoljstvom utonuti u paralelni univerzum pisane reči.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike