Dobre namere sudaraju se sa pogrešnim potezima: Tri znaka Zodijaka kojima će oktobar biti težak

04.10.2023

10:20

0

Autor: K. O.

Namere su velike, a od mnogih će ovaj mesec napraviti budale i to u ljubavi

Dobre namere sudaraju se sa pogrešnim potezima: Tri znaka Zodijaka kojima će oktobar biti težak
Depresija - Copyright Pixabay

Oktobar dolazi sa praskom i iako bi mnoge naše namere mogle biti dobre, možda ćemo tokom oktobra 2023. možda biti previše entuzijastični u vezi sa onim što želimo da postignemo i premašiti svoj cilj.

To znači da se, u suštini, previše trudimo tokom oktobra i što je najgore u tome je što nam se većina tih entuzijastičnih i nezgodnih manevara dešava u ime ljubavi. Još jednom, naše namere su velike. Način na koji manifestujemo te namere može mnoge od nas napraviti budalama. Posebno one rođene pod tri horoskopska znaka koja ćemo danas spomenuti.

Imamo mnogo živahne energije Venere koja se sukobljava sa gomilom Lilit tranzita, i tako dobijamo ideju da se dobre namere susreću sa pogrešnim potezima. Lilit ulazi u Devicu na samom vrhu meseca, dajući nam ideju da ćemo, ako možemo da se izdvojimo iz čopora, osvojiti onoga koga volimo.

Sa Venerinim trigonskim čvorom tog istog ranog dana, verovaćemo svim svojim srcima da je osoba na koju smo fokusirani ona za nas, jedina, naša prava ljubav, naša srodna duša ... ona koja će izlečiti naše jade!

Da, veoma smo romantični tokom oktobra 2023, ali ima i mnogo neuzvraćene ljubavi. Merkur prelazi u Vagu dok se Mars povezuje sa čvorom, ostavljajući nam utisak da je vreme da delujemo sada kada bi nam možda bilo bolje da prvo razmislimo o stvarima.

Pixabay
 

Venera se povezuje sa Lilit 9. oktobra, tako da tri horoskopska znaka pomenuta ovde moraju da paze na svoja srca - Saturn se spaja sa Lilit kasnije te nedelje, zajedno sa Marsovim sekstilnim Lilit. Vidite, Lilit stvara probleme i poremetiće vezu, a Mars sve to podržava.

Idemo prema Suncu u sekstilu sa Lilit na kraju meseca, što nam pokazuje da ne možemo da pobedimo. Sa Venerom u trigonu Urana na Noć veštica, poslednjeg dana oktobra, gledamo na mesec frustracija, grešaka i konfuzije za ljubavnike svuda.

Ova tri horoskopska znaka moraju da vode računa tokom oktobra 2023:

1. Bik (20. april - 20. maj)

U redu, moraćete da se smirite tokom oktobra 2023. jer iako verujete da idete u pravom smeru, takođe slušate SAMO svoje srce i kako kažu, 'srce želi ono što srce želi .' Ovo takođe implicira da srce može biti prilično nepouzdan izvor kada je u pitanju stvarnost, a sa svom zbunjujućom i konfliktnom energijom Venere i Lilit koja vam ide, vaš znak Bika, posebno će biti pogođen ljubavnom bubom. Nećete znati šta da radite s tim. Zvuči zabavno, zar ne?

Da li se zaljubljujete, uzbuđujete i krećete u ludu potragu da biste tu ljubav pretvorili u pravu stvar? Sve su to reči, reči, reči... Morate da držite oči otvorene jer tokom oktobra možete napraviti neke od svojih najgorih grešaka u vezi s ljubavlju i romantikom. Budite oprezni, ne bacajte se!

Unsplash
 

2. Lav (23. jul - 22. avgust)

Zato što odbijate da verujete da biste ikada mogli da ne uspete u bilo čemu - posebno u ljubavi, otkrićete da vam oktobar predstavlja beskonačan niz onoga što se oseća kao da su vam vrata zalupljena pred licem. Lilitina energija čini da se osećate kao da ćete nekako osvojiti osobu u koju ste jako zaljubljeni, a u vašem umu ... zašto ne biste? Imate šarm i zavodljive veštine i osećate se dovoljno privlačno da osvojite srce bilo koga.

Kako kažu, jedini problem je što laješ na pogrešno drvo. Pošto se osećate toliko osnaženo ljubavlju i pozitivnom energijom, nećete moći da pomirite ideju da onaj koga volite jednostavno nije zainteresovan za vas, bez obzira na to koliko šarmantni i harizmatični bili. Imaćete posla sa odbijanjem tokom oktobra 2023. Ali, prebolećete to.

Unsplash
 

3. Devica (23. avgust - 22. septembar)

Morate da shvatite da ne možete uvek imati ono što želite samo zato što se osećate kao da ste tražili nešto za šta mislite da je izvodljivo. Možda ćete osećati da vam se tokom oktobra na neki način 'duguje' nešto lepo, ali problem je u tome što ćete sa svom čudnom Lilit energijom oko vas početi da uviđate šta nije u redu sa stvarima pre nego što vidite šta je u redu sa njima. Drugim rečima, u oktobru se osećate i pomalo snobovski kao da vam svet duguje sjajno iskustvo. Iako znate da je to na vama, i dalje želite da krivite druge za bilo šta teško što osećate. Možda ćete otkriti da se često svađate sa svojim romantičnim partnerom. Kao da su oni tu da preuzmu najveći deo vaše frustracije, a pošto znate da će se zadržati, vi nastavljate da ih uvlačite u to. Sve su ovo teške stvari, i vi ćete to rešiti, piše Your Tango.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike