Ljubavni horoskop od 2. do 8. oktobra: Lavovi uče da ljubav nije u savršenstvu, Vage upoznaju osobu iz snova

02.10.2023

19:32

0

Ljubavne aspekte i ove nedelje za vas tumači astrolog Ana Rakić

Ljubavni horoskop od 2. do 8. oktobra: Lavovi uče da ljubav nije u savršenstvu, Vage upoznaju osobu iz snova
Ljubav - Copyright Freepik

Ovan

Vaša emocionalna strana prolazi kroz fazu smirivanja. Trenutno vam ljubav nije u prvom planu, već partnera doživljavate kao bliskog prijatelja. Ono što je zanimljivo jeste da ni vama ni partneru to trenutno ne smeta. Deluje kao da ste prihvatili vašu vezu kao nešto što se podrazumeva, ali to može biti opasno jer se možete vezati za osobu koja vam ne odgovara kao partner. Iako ste fokusirani na druge aspekte života, ne bi trebali prepustiti svoju ljubav slučaju. Važno je da razgovarate s partnerom o tome kako vidite budućnost vaše veze. Slobodne osobe se nalaze u sličnoj situaciji. Trenutno ne razmišljate o ljubavi i niste motivisani za nju. Nema ničega što vas posebno pokreće, i jednostavno se vodite osnovnim instinktima. Možda se s jednom osobom viđate jedno veče, a s drugom sledeće. Važno je da ne vidite ništa loše u ovome i ne preduzimate ništa kako biste promenili situaciju.

Bik

Ako ste u vezi: Vaš partner i vi ćete imati mnogo ideja i predloga kako poboljšati vaš zajednički život i produbiti vašu emotivnu vezu. Svakodnevni razgovori o raznim temama će vam pomoći da se bolje organizujete oko zajedničkih planova, a istovremeno će biti zabavni. Izlasci u restorane i kafiće, kao i posete mestima koja volite, donosiće vam radost. Organizovanje izleta na različita mesta, gde možete provesti vreme zajedno, takođe će uneti dodatnu strast u vašu vezu.
Ako ste slobodni: Imate izvanredan nastup pred osobom koja vam se dopada, i privući ćete njenu pažnju. Trudićete se da saznate više o njoj kako biste napravili pravi utisak i predstavili se kao idealna osoba. Važno je da budete iskreni jer pretvaranje da ste nešto što niste može vam doneti neuspeh. Ako budete pametni i šarmantni, verovatno ćete uspeti da osvojite tu osobu i započnete novu vezu. Stariji Bikovi će biti strastveni i puni samopouzdanja, te neće oklevati da izraze svoje interesovanje i pređu sa reči na dela. Iznenadna spontanost može vam pomoći da postignete uspeh.

Blizanci

Trenutno osećate potrebu da prevaziđete svoju "emotivnu krizu" i suočite se s novom odlukom koju želite podeliti s voljenom osobom. Međutim, partner izražava svoje neslaganje i pokušava vas ubediti u drugačiji pristup. Razgovor, dobronamerni saveti ili podrška prijatelja mogu pozitivno uticati na vaše raspoloženje. Emotivne dileme mogu se rešiti, ali zahtevaju vreme kako bi se utisci i osećanja slegla. Privremeno distanciranje od voljene osobe može vas podstaknuti da donesete pravu odluku. Važno je ne eskalirati konflikt u ljubavnom odnosu i pokazati više razumevanja prema partneru.

Rak

Za razliku od poslovne sigurnosti koju osećate, u ljubavnom životu težite stabilnosti i sigurnosti. Ako ste u vezi, razmišljate o zajedničkoj budućnosti, ali osećate da vam je potrebno više stabilnosti i sigurnosti. Vaš partner može delovati nestrpljivo dok čeka da ispunite svoja obećanja. Emotivne dileme se mogu razjasniti vremenom, kada se utisci slegnu. Ako ste slobodni, mogli biste se osećati malo nesigurno u vezi s ljubavlju. Imate mnoge ideje i želje, ali možda niste sigurni kako da ih ostvarite. Važno je slušati svoje srce i razmisliti o tome šta stvarno želite u ljubavnom životu.

Freepik
 

Lav

Vaša želja za nadmašivanjem sebe i postizanjem boljeg može vas terati u nekim situacijama, ali treba da znate da ni vaša partnerka nije savršena. Pokušajte je prihvatiti onakvu kakva jeste. Ljubav i sreća ne leže samo u savršenstvu, već u prihvatanju i podršci.

Devica

Ako ste u vezi: Sa partnerom možete lako postići dogovor o stvarima koje su vam važne i poboljšati svoju emotivnu vezu. Iako možda nećete provoditi toliko vremena zajedno koliko biste želeli, vaše obaveze i poslovi će vam na kraju doneti materijalnu korist i dugoročno će vam koristiti. Važno je imati partnera koji vas podržava i razume kad vam je to potrebno. Rad na zajedničkim ciljevima će unaprediti vašu vezu.

Ako ste slobodni: Možete se osećati nesigurno u vezi s ljubavlju i imati problema pri prilasku osobi koja vas privlači. Kada se konačno odlučite na korak, shvatićete da je ta osoba već zainteresovana za nekog drugog. U tom slučaju, možete privući pažnju nekoga ko je zainteresovan za vas. Važno je da budete taktični i strpljivi u svojim ljubavnim naporima.

Vaga

Nastupa period pun zadovoljstva u ljubavnom životu ili u odnosima s voljenom osobom. Privući ćete pažnju i interesovanje drugih. Imate želju za novom romansom ili strastvenom vezom. Vaš šarm i zavodničke sposobnosti dolaze do izražaja. Ako ste u vezi, potrudite se da učinite svoju voljenu osobu srećnom. Ponekad je lako ispuniti partnerove želje, pod uslovom da ne zaboravite na dublje vrednosti koje vas povezuju. Slobodne Vage će uživati u druženju s prijateljima i možda će upoznati osobu svojih snova na društvenim okupljanjima.

Škorpion

Trenutno osećate potrebu za emocionalnom vezom koja je pretežno platonskog karaktera. Iako želite ljubav, čini se da ste skloni sanjarenju o idealima. Pitanje je hoćete li se usuditi izaći iz svoje zone udobnosti ili ostati u nesigurnim vodama.

Freepik
 

Strelac

Delujete samopouzdano i uspešno privlačite pažnju drugih. Uživate u ljubavnom životu i strastveni ste. Važno je da budete pažljivi prema osećanjima drugih i da ne preterujete u svojim naporima. Romantični trenuci čekaju vas u budućnosti. Ako ste u vezi, nastavite se truditi kako biste održali svoju vezu zanimljivom i strastvenom. Slobodni Strelci će imati priliku za uzbudljive ljubavne susrete.

Jarac

Ako ste u vezi, partner vas možda podržava finansijski, ali može postojati osećaj da vam nešto skriva. Važno je da radite na održavanju poverenja i komunicirate sa svojim partnerom. Slobodni Jarčevi će biti malo napadniji u ovom periodu, što može odbiti nekoga ko ih privlači. Važno je da budete taktični i pažljivi u komunikaciji kako biste izbegli neprijatne situacije. Romantična veza može doneti dodatno zadovoljstvo u vašem životu.

Vodolija

Osećate se inspirisano i strastveno u vezi s ljubavlju. Možda se ponekad čini da je sve moguće i lako ostvarivo. Uživate u pažnji koju privlačite i želite novu ljubavnu romansu ili strastvenu vezu. Imate zavodničke sposobnosti i sposobnost da privučete pažnju drugih. Ako ste u vezi, pokažite voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje. Slobodni Vodolije će privući interesantne osobe i možda će započeti strastvenu vezu. Budite taktični i pažljivo birajte svoje korake.

Freepik
 

Ribe

Mogli biste osetiti da partner postaje nestrpljiv zbog vaših čestih odlazaka u oblake. Pokušajte da budete zreliji i konkretniji u ljubavnoj vezi. Ponekad reči nisu potrebne, a iskreni zagrljaji i pogledi mogu biti dovoljni da se osećate blisko i ispunjeno. Bez obzira na izazove iz prošlosti, možete uživati u stabilnoj i srećnoj vezi. Samci će uživati u druženju s prijateljima i možda će naići na neku posebnu osobu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Astrolook

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike