Kum nije dugme: Znakovi Zodijaka koji su idealni za kumstvo a jedan će sve pare da spiska na muziku

01.10.2023

13:20

0

Autor: V. I.

Kum je zaštitnik porodice i bitna institucija u srpskoj tradiciji

Kum nije dugme: Znakovi Zodijaka koji su idealni za kumstvo a jedan će sve pare da spiska na muziku
Copyright Profimedia

Kumstvo je važan deo mnogih kultura i tradicija širom sveta. Kada je reč o izboru kuma, postoje određeni horoskopski znaci koji su poznati po svojoj odanosti i podršci. Danas ćemo istražiti pet horoskopskih znakova koji su najbolji kumovi zodijaka.

Profimedia
 

 

1. Rak (21. jun - 22. jul)

Rakovi su izuzetno brižni i emotivni. Kada vas odaberu za kuma, to znači da će vam pružiti nežnost i podršku kao niko drugi. Oni su spremni da vas slušaju i brinu se o vašim potrebama u svakom trenutku. Kada je reč o organizaciji proslave ili događaja, Rak će se potruditi da sve bude besprekorno i da nijedan detalj ne bude zaboravljen.

Profimedia
 

 

2. Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vage su poznate po svojoj ravnoteži i sposobnosti da rešavaju konflikte. Kada su vaši kumovi Vage, možete se osloniti na njih da budu posrednici u bilo kojim nesuglasicama koje se mogu pojaviti tokom pripreme ili same ceremonije. Njihov estetski osećaj takođe čini da sve izgleda elegantno i stilizovano. Vaga će odabrati najepši bidermajer za mladu.

Profimedia
 

 

3. Ovan (21. mart - 19. april)

Ovnovi su puni energije i entuzijazma, što ih čini sjajnim izborom za kumstvo ako želite da vaša proslava bude puna života i dinamična. Oni će se pobrinuti da svi gosti budu uzbuđeni i da atmosfera bude vesela. Kitiće besomučno muziku i nije isključeno da će veselje da potraje i više dana. Ovnovi su takođe spremni da preuzmu odgovornost i organizuju sve aspekte ceremonije pa će umeti i da ispoštuju sve crkvene običaje.

4. Bik (20. april - 20. maj)

Bikovi su stabilni i pouzdani. Kada vas Bik izabere za kuma, znate da možete računati na njihovu doslednost i odanost. Oni će se potruditi da obezbede materijalnu podršku i da sve bude finansijski stabilno. Takođe, Bikovi su poznati po svom gastronomskom uživanju, pa će se brinuti da hrana na proslavi bude izvrsna.

Pexel
 

 

5. Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribe su izuzetno saosećajne i intuitivne osobe. Kada su vaši kumovi Ribe, oni će vam pružiti emocionalnu podršku i razumevanje. Oni su veoma kreativni i mogu doprineti da vaša ceremonija bude izrađena sa posebnim osećajem za detalje - tako će traka s ruzmarinom sigurno da ima neki maštoviti tvist, a ako je o krštenju reč, kumče će dobiti poklon koji će mu biti najdraža uspomena na taj dan.

Važno je napomenuti da izbor kuma zavisi od ličnih preferencija i odnosa s osobom koju birate. Svaki horoskopski znak ima svoje jedinstvene osobine koje mogu doprineti vašem posebnom danu na svoj način. Ono što je najvažnije u kumstvu jeste međusobno poverenje, podrška i ljubav koje delite sa svojim kumom ili kumom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike