Skok samopouzdanja i spremnost na rizik: Kako će moćna energija punog meseca u Ovnu uticati na svaki znak Zodijaka?

28.09.2023

13:24

0

Autor: K. O.

Ima fantastičan potencijal da nam pomogne da naše ideje prenesemo iz uma u fizički oblik

Skok samopouzdanja i spremnost na rizik: Kako će moćna energija punog meseca u Ovnu uticati na svaki znak Zodijaka?
Ilustracija - Copyright Profimedia

Sutra, 29. septembra u 11.57 događa se pun mesec u vatrenom znaku Ovna. Svaki pun mesec u astrologiji označava vreme kada osećaji postaju intenzivniji, a jedinstvena energija svakog punog meseca izlazi na površinu.

Kada se pun mesec pojavi u vatrenom znaku Ovna, to nam donosi dodatnu energiju, hrabrost i inicijativu kako bismo u život uveli pozitivne promene.

Pun mesec u Ovnu ima fantastičan potencijal da nam pomogne da naše ideje prenesemo iz uma u fizički oblik.

Energije pod punim mesecom u Ovnu takođe mogu biti vatrene i svojeglave, podstičući nas da budemo hrabri i odvažni u našem pristupu. Možemo osetiti porast samopouzdanja i možda smo spremni da preuzmemo veće rizike kako bismo dobili ishod koji želimo.

A kako će to uticati na svaki horoskopski znak?

Ovan

Ovo je vaše vreme da zasijate. Pun mesec u vašem znaku podstiče vas da budete hrabri i da idete za onim što zaista želite. Mogli biste osetiti pojačanu strast i želju za ostvarivanjem ličnih ciljeva.

Bik

Ovo razdoblje može doneti neka pitanja vezana za odnos s partnerom ili bliskom osobom. Važno je pronaći ravnotežu između vaših potreba i potreba drugih.

Tanjug/AP Photo/J. David Ake
 

Blizanci

Pun mesec će podstaći vašu želju za učenjem i komunikacijom. Idealno je vreme za kraće putovanje ili upuštanje u nove projekte.

Rak

Vaše emocije bi mogle biti intenzivnije tokom ovog punog meseca. Stavite ambicije u drugi plan i fokusirajte se na traženje unutrašnjeg mira. Vaša strpljivost će uroditi plodom.

Lav

Ovo je savršeno vreme za izražavanje svojih osećaja i komunikaciju s drugima. Nemojte dopustiti vašim nesigurnostima da prevladaju jer bi mogle imati negativan uticaj na vaše veze.

Devica

Mogli biste reagovati negativnije nego inače kada se dogodi nešto loše. Pokušajte pronaći ravnotežu jer će vam smiren um pomoći da dođete do novih spoznaja.

Freepik
 

Vaga

Ovaj pun mesec mogao bi doneti neku napetost u vašim ličnim odnosima. Budite otvoreni za kompromise.

Škorpion

Ostavite iza sebe navike koje vas sputavaju. Fokusirajte se na vaše fizičko i mentalno zdravlje.

Strelac

Vaš društveni život će doživeti renesansu. Uživajte u vremenu provedenom s prijateljima, a ako imate vremena pridružite se nekim novim grupama ili organizacijama.

Jarac

Posvetite se svom mentalnom zdravlju kako biste se rešili negativne energije. Razmislite o tome kako se predstavljate svetu i kakav utisak želite da ostavite.

Freepik
 

Vodolija

Idealno je vreme za učenje, putovanje i širenje horizonta. Ipak, budite oprezni s rečima kako ne biste slučajno povredili bližnje.

Ribe

Pun mesec u Ovnu će za vas biti izrazito emocionalno razdoblje. Možda ćete razmišljati o stvarima na dubljem nivou, bilo da je reč o vašim odnosima, finansijama ili duhovnosti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike