Posebne žene rađaju se u ova dva znaka Zodijaka: Čekaju ih dug život i svetla budućnost

26.09.2023

10:20

0

Autor: K. O.

Jednoj je vladar Jupiter, drugoj Pluton

Posebne žene rađaju se u ova dva znaka Zodijaka: Čekaju ih dug život i svetla budućnost
Copyright Profimedia

Astrolozi veruju da žene rođene u ovim horoskopskim znakovima poseduju posebne karakteristike i imaju pred sobom dug i srećan život.

Jednim od ovih znakova vlada Jupiter, planeta sreće i obilja, dok je drugi pod uticajem Plutona, planete misterije, tamnih aspekata, podsvesti.

Dve posebne dame Zodijaka sa svetlom budućnosšću:

Škorpija

Žene rođene u znaku Škorpije su izuzetno mudre, privlačne i poseduju jedinstvenu energiju. Veza sa Škorpijom obično je spoj strasti i intelekta, prava eksplozija emocija.

Škorpije su seksepilne, moćne i znaju šta žele. Privlače pažnju ljudi oko sebe i vešto ostvaruju svoje želje.

Iako su duboki romantičari u duši, retko to pokazuju javno. Njihova iskrena ljubav i strast pripadaju samo jednoj osobi, onoj koja uspe da osvoji njihovo srce.

Profimedia
 

Potrebna im je osoba s kojom mogu da se otvore i koja će biti deo njihovog unutrašnjeg sveta, ali istovremeno poštuje njihovu nezavisnost. Kada pronađu ovu vrstu ljubavi, Škorpije su izuzetno srećne i pred njima je svetla budućnost.

Strelac

Žene rođene u znaku Strelca često se opisuju kao "mačka koja hoda sama". Cene slobodu i nezavisnost iznad svega. Odgovorne su isključivo prema sebi, svojim potrebama i svom životu.

Iako nisu sklone flertovanju, teško im je da se obavežu na ozbiljnu vezu. Savršen partner za Strelca je neko ko razume njihovu potrebu za slobodom i ne guši ih ljubomorom ili posesivnošću.

Freepik
 

Žene Strelci cene slobodu, uživaju u avanturama i putovanjima, lako se prilagođavaju i prihvataju promene. Kada se neko poveže s njima na dubljem nivou, shvatiće koliko je taj odnos dragocen.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike