Nedeljni horoskop od 25. septembra do 1. oktobra: Lavovima partner nešto skriva, Vodolije imaju izazove na poslu

25.09.2023

10:20

0

Otkrijte šta vas čeka ove nedelje prema astrološkim prognozama

Nedeljni horoskop od 25. septembra do 1. oktobra: Lavovima partner nešto skriva, Vodolije imaju izazove na poslu
Copyright Profimedia

Ovan

Nečiji dragoceni saveti stižu do vas, pružajući vam podršku u proceni različitih poslovnih mogućnosti. Shvatate važnost zajedničkih dogovora u rešavanju ključnih poslovnih ili ličnih pitanja. Osećate slobodu da izrazite svoja potisnuta osećanja i namere. Pokažite posebnu pažnju prema svom partneru kako biste negovali zajedničku sreću.

Bik

Okolina oko vas deluje nesigurno, što otežava predviđanje reakcija i odgovora. Preporučljivo je da se držite proverenih metoda i izbegavate rizike. Odložite zahtevne zadatke dok se ne stvore bolji uslovi. Bićete prijatno iznenađeni postupkom nekih bliskih prijatelja. Emotivno se nalazite u uzletu, gde odnos sa partnerom doživljavate kao ispunjenje svojih snova. Prepustite se svojim osećanjima.

Blizanci

Nagli preokreti na poslovnoj sceni donose dodatan stres, zahtevajući vašu pažnju kako biste se pravilno prilagodili. Ponekad je izazovno uskladiti različite interese i afinitete koji vas okružuju, ali u ime zajedničke sreće, to je moguće. Vaša lična sreća proističe iz potrebe da delite lepe misli i topla osećanja sa bliskim osobama.

Rak

Zavisno o vašem interesu i motivaciji, razmislite o novim ili prilagođenim rešenjima koja će doneti najbolje rezultate. Diplomatski pristup i kompromisi su ključ uspeha, pružajući dugoročne koristi. Uživate u raznolikim situacijama u ljubavi. Sa voljenom osobom, sve postaje moguće kada se osećanja i misli preplavljuju harmonijom.

Pixabay
 

Lav

Neko vam nudi korisne savete koje možete lako primeniti u rešavanju važnih pitanja. Pazite da pravilno uskladite svoj kreativni entuzijazam sa zajedničkim interesima kako biste prevazišli razlike u mišljenju ili iskustvu. Trenutno razmatrate svoj odnos sa bliskom osobom, želeći dublje razumevanje. Imate osećaj da vam partner zadržava informacije, što vas zbunjuje.

Devica

Ulažete napore da postignete pozitivne rezultate u poslu, ali izazovi mogu poremetiti vaše planove. Važno je dobro se organizovati i ispoštovati rokove. Skloni ste čestim promenama emotivnog stanja, ali nema potrebe za gubljenjem nade ili udaljavanjem od partnera.

Vaga

Postoje važni ciljevi koje možete postići na različite načine i u različitim fazama. Važno je da osmislite efikasnu poslovnu strategiju kako biste ostvarili svoje ciljeve. Nastavite da pravilno procenjujete prave vrednosti. Očekuje vas pozitivan preokret u ljubavi, partner će vas prijatno iznenaditi. Prepustite se svojim osećanjima.

Škorpion

Delujete energično u poslovnom okruženju i postavljate nove zahteve. Međutim, budite obazrivi jer previše isticanja ličnih potreba može izazvati komentare među saradnicima. Važno je imati širu perspektivu. Ljubavni nesporazumi su prolazna faza, koja može doneti novi podsticaj za emotivno zbližavanje sa partnerom.

Pixabay
 

Strelac

Nalazite se u odličnoj formi i optimistički pristupate poslovima. Zahvaljujući pouzdanim informacijama, možete planirati zajedničke aktivnosti koje će doneti uspeh. Vaša intuicija radi dobro, a emotivno ste ispunjeni romantičnim mislima. Osvežite svoj ljubavni život, delujući na partnera u skladu sa svojim osećanjima.

Jarac

Saradnja sa kolegama može rešiti važna pitanja. Nastavite da promovišete dogovore i udruživanje sa raznim osobama. Važno je da vaše ideje oko finansijskih zahteva budu ozbiljno razmatrane. Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz fazu promena, ali ne odustajte. Pozitivan uticaj na svoju okolinu i podsticanje voljene osobe na zajedničke promene su ključni.

Vodolija

Možda neke informacije nisu uvek pouzdane, ali bez izazova nema napretka u poslu. Prilagodite svoj stvaralački entuzijazam zajedničkim interesima. Emotivno prolazite kroz faze oscilacija i čestih promena. Ponekad je teško uskladiti ljubavni ritam i afinitete sa partnerom.

Profimedia
 

Ribe

Ulažete velike napore u svoju karijeru, ali neočekivane situacije mogu poremetiti vaše planove. Rasteretite se dodatnih obaveza jer nemate dovoljno energije za više istovremenih aktivnosti. Emotivno ste promenljivi, posebno kad partner deluje distancirano. Želite više nežnosti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Astrolook

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike