Nedeljni horoskop od 18. do 24. septembra: Ovnove čeka finansijsko poboljšanje, Jarčevi dobijaju korisne sugestije

18.09.2023

10:20

0

Otkrijte šta vas čeka ove nedelje prema astrološkim prognozama

Nedeljni horoskop od 18. do 24. septembra: Ovnove čeka finansijsko poboljšanje, Jarčevi dobijaju korisne sugestije
Copyright Profimedia

Ovan

Vaša intuicija je na vrhuncu, i osećate da se uspeh nalazi tik pred vama. Ono što će vas posebno obradovati u ovom periodu jeste poboljšanje finansijske situacije i podizanje materijalnog standarda. Imate odličan osećaj za poslovne prilike, a takođe stičete i nove pristalice, što vam daje dodatnu prednost u većini situacija. Osećate da se nalazite na prekretnici u svom emotivnom životu i spremni ste za razne izazove. Ljubavni događaji koje naslućujete donose vam neobičnu draž i ispunjavaju vas pozitivnim raspoloženjem. Sada je vreme da se prepustite svojim osećanjima i prigrlite promene koje vam donosi ljubav.

Bik

U ovom periodu širite pozitivnu energiju i angažujete se na različitim frontovima. Vaša sposobnost da inspirišete druge i delite svoju kreativnu energiju sa okolinom olakšava vam ostvarenje brojnih planova koje ste postavili. Važno je da budete oprezni s novcem i izbegavate nepotrebne finansijske rizike. Ponekad, možda biste trebali razmotriti svoju ulogu u odnosu s voljenom osobom i kako možete poboljšati komunikaciju. Otvorite se za poruke koje dobijate od bliskih osoba, jer vam to može doneti korisne uvide. Takođe, razmotrite mogućnost da pokažete više skromnosti u svojem ponašanju.

Blizanci

Period pred vama može zahtevati suočavanje s izazovnim okolnostima kako biste dokazali svoju zrelost i sposobnost suočavanja s raznim situacijama. Oslonite se na svoju intuiciju koja će vam biti od pomoći. U odnosu s bliskom osobom, ovo je vreme kada možete prevazići prepreke i nesporazume. Pomaže vam to što zajedno sa partnerom možete pronaći ljubavna rešenja koja su za vas oba izazovna i uzbudljiva.

Rak

Sada je vreme da obratite pažnju na nove profesionalne prilike koje se otvaraju pred vama. To će vam pomoći da proširite svoje znanje i poboljšate svoju ukupnu poziciju. Važno je da budete proaktivni u donošenju odluka, jer ako prepustite stvari same sebi, postoji šansa da vas neko drugi preduhitri. Osećate se optimistično i srećno uz svoju voljenu osobu, a svet oko vas deluje svetlije i veselije.

Profimedia
 

Lav

U ovom periodu, neko će vam pružiti korisne informacije koje će vam pomoći da bolje procenite poslovne mogućnosti pred vama. Shvatate da dogovori i partnerstva predstavljaju pozitivan korak ka rešavanju važnih poslovnih i privatnih interesa. Otvoreno izrazite svoja osećanja i namere prema svojoj bliskoj osobi. Pokažite joj posebnu pažnju kako biste negovali sreću u vašem zajedničkom životu.

Devica

Postoje važni ciljevi koje možete postići, ali ćete morati da pronađete pravi pristup i strategiju za njihovo ostvarenje. Nastavite da budete promišljeni u proceni pravih vrednosti, kako biste donosili ispravne odluke. U ljubavi, očekuje vas pozitivan preokret, a vaš partner može vas iznenaditi na poseban i lep način. Sada je vreme da se prepustite svojim osećanjima i pustite ih da vas vode.

Vaga

Potrudite se da uspešno sprovedete sve svoje ideje i planove u delo. Imajte pored sebe osobu od poverenja i proverene saradnike koji dele vaše zajedničke interese. U odnosu s voljenom osobom, nemojte uzaludno pokušavati da menjate njen stil ili da kontrolišete stvari koje nisu pod vašom kontrolom. Ovo je vreme kada treba da prihvatite različitosti i radite na harmoničnom suživotu.

Škorpion

Delujete energično u interakciji sa saradnicima i postavljate nove zahteve, ali budite oprezni da ne preterate s postavljanjem ličnih zahteva, što može izazvati nesporazume među saradnicima. Važno je da razvijete šire perspektive i razmatrate različite tačke gledišta. U ljubavi, mogući su manji nesporazumi, ali nemojte odustati. Ovo je vreme da se oslonite na svoje unutarnje snage i resurse.

Profimedia
 

Strelac

Kroz ovaj period prolazite kroz različite faze stvaralačkog raspoloženja i težite da stvorite optimalne uslove za sebe. Međutim, budite otvoreni za reakcije od strane bliže okoline, jer ponekad odbijate konstruktivnu kritiku. U vezi s voljenom osobom, često preuzimate aktivnu ulogu i spremni ste da promenite zajedničke navike koje vas ograničavaju. Instinktivno možete prepoznati pravi trenutak za promene i uspostaviti harmoniju u odnosu.

Jarac

U ovom periodu, neko vam pruža korisne sugestije koje lako možete primeniti u rešavanju važnih pitanja. Važno je da uskladite svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima kako biste na najbolji način rešavali razlike u mišljenju i iskustvu. Trenutno razmatrate svoj odnos s bliskom osobom i trudite se da se bolje razumete. Možda imate osećaj da vam partner nešto prikriva, pa je važno da otvoreno komunicirate kako biste razjasnili sve nesporazume.

Vodolija

Svesni ste da se od vas očekuje da se neprestano ističete i ostvarujete izvanredne rezultate. Iako postoje komplikovane okolnosti, spremni ste da se suočite s njima i rešavate ih bez odlaganja. Važno je da očuvate harmoniju u porodici i da cenite prisustvo voljenih, jer vam to pomaže da održite emocionalnu ravnotežu. Spremni ste na svaku vrstu ljubavnih izazova kako biste usrećili svoju voljenu osobu.

Profimedia
 

Ribe

U saradnji s kolegama možete uspešno rešavati važna pitanja. Podstičite zajedničke dogovore i saradnju s različitim osobama. Važno je da vaše ideje oko finansijskih ciljeva budu shvaćene ozbiljno. U odnosu s voljenom osobom, prolazite kroz promenljivu fazu, ali nemojte se predavati. Važno je da zadržite pozitivan uticaj na svet oko sebe i da podstičete promene koje će vam pomoći da izgradite bolju i srećniju vezu. Oslonite se na svoje unutarnje snage kako biste prevazišli sve izazove.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Astrolook

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike