Sprinteri ili maratonci: Koji znak Zodijaka to voli da radi na brzaka a koji je najsporiji, ali temeljan

15.09.2023

13:20

0

Da li je vaš moto u krevetu "Kratko, ali slatko", ili ste pak ljubitelj one Ciceronove "Nema velikog cilja bez velike žrtve"? Horoskopski znak otkriva vaše intimne apetite

Sprinteri ili maratonci: Koji znak Zodijaka to voli da radi na brzaka a koji je najsporiji, ali temeljan
Seks - Copyright Freepik

Možda najveći problem u intimi između parova je tempo kojim se pristupa celokupnoj stvari. Jer, složićete se, nema ničeg goreg nego kad neko zbrza celu akciju, a vi volite polako i temeljno, ili obrnuto - druga strana odugovlači i razvlači sve toliko da vas prođe volja za bilo čime.

Pa, hajdemo da vidimo koji su znaci Zodijaka supebrzi i eksplozivni sprinteri, a koji su pak spori i temeljni maratonci.

Blizanci sprinteri

Blizanci su znatiželjni i brzi ljubavnici koji se ne zadržavaju dugo ni na čemu. Oni su ljubitelji raznolikosti i uzbuđenja, a radije će se prepustiti trenutnom nagonu nego da nešto planiraju i pripremaju.

Seks s Blizancem je često kratak i bez neke duboke strasti, ali sve to on vešto nadoknađuje svojom sposobnošću da glumi. Njihove lokacije za brzi seks mogu biti gotovo bilo gde - od kabina u tržnim centrima do javnih telefonskih govornica, liftova ili zabačenih haustora. 

Freepik
 

Bikovi maratonci

Bikovi, s druge strane, vole da uživaju u seksualnom iskustvu bez žurbe. Obožavaju dugotrajne romantične večere, senzualnu muziku i postupno podizanje temperature. Za njih je seks bez pritiska i vremenskih ograničenja najbolji.

Brzi, neobavezni odnos ih obično ne privlači, osim ako nisu prisiljeni na to ili nisu izazvani pa osete potrebu da se dokažu. Ako to učine, to će obaviti u prirodnom okruženju, kao što su šume, proplanci ili planinske kućice (seno im je omiljeni toponim). Ovaj rogati znak Zodijaka ima posebnu vezu s prirodom. Starijim Bikovima kad razmišljaju o skesu, prva pomisao kuhinjski sto ili udobna fotelja, zbog svoje ljubavi prema hrani i opuštanju.  

Freepik
 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike