Prošlost ostavljaju iza sebe i ne pate posle raskida: Znaci Zodijaka koji najbrže zaboravljaju bivše

12.08.2023

13:19

0

Autor: K. O.

Gledaju samo napred

Prošlost ostavljaju iza sebe i ne pate posle raskida: Znaci Zodijaka koji najbrže zaboravljaju bivše
Razvod - Copyright Profimedia

Kada se neka veza završi, svaka osoba drugačije reaguje na raskid. Dok postoje ljudi koji dugo pate za bivšim partnerima i nikako ne mogu da krenu dalje, postoje i oni koji se instiktivno usmeravaju na budućnost.

U to je prste umešala i astrologija, pa tako postoje znaci Zodijaka koji brže prelaze preko bivših ljubavnih veza, te odmah istražuju nove mogućnosti.

Ovo su znaci Zodijaka koji najbrže zaboravljaju bivše:

Strelac

Poznati su po svojoj ljubavi prema slobodi i avanturi. Kada osete da nešto više nije ispravno za njih, spremni su da se okrenu i nastave dalje. Nisu skloni razmišljanju o prošlosti ili traženju starih osećanja, već više vole da traže nove prilike i uzbuđenja.

Vodolija

Oni su nezavisni intelektualci koji često razmišljaju o budućnosti. Ako osete da je veza gotova, brzo će preći na nešto novo, a da previše ne analiziraju ono što je prošlo. Takođe, oni su poznati po tome da ne pokazuju svoje emocije. Čak i ako osećaju bol, retko će to pokazati svetu.

Profimedia
 

Blizanci

Krase ih promenljivost i radoznalost. Kada se jedna vrata zatvore, oni brzo traže druga koja se otvaraju. Zbog njihove prirodne znatiželje i želje za novim iskustvima, retko se zadržavaju na prošlim ljubavnim vezama.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj impulsivnosti i strasti. Kada osete da je nešto gotovo, njihova prirodna reakcija je da krenu napred punom brzinom. Iako mogu biti emotivni, često koriste tu energiju da brže prebrode prekid i krenu dalje, piše Index.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike