Ovi horoskopski znaci nikad ne bi mogli u rat zajedno: Lav bi tražio pažnju i komplimente, Rak plakao jer viču na njega

08.07.2023

19:20

0

Pročitajte ko bi sređivao rovove i bojno polje, ko se rasplakao jer svi viču na njega, a ko očekivao svetla pozornice uperena u njega

Ovi horoskopski znaci nikad ne bi mogli u rat zajedno: Lav bi tražio pažnju i komplimente, Rak plakao jer viču na njega
Ilustracija - Copyright Freepik

Ratovi su ozbiljna stvar i izazivaju tragedije koje nikome dobro nisu donele. Ali, ako bi se našli na bojnom polju, neki horoskopski znaci nikako ne bi bila dobra kombinacija.

Ovan i Rak

Ovan - Vatra s leđa, pazi! Lezi dole!!

Rak - Zar ne možeš to da kažeš bez urlanja na mene? Zašto tako uvek mora...(suze)

Rođeni u znaku Ovna bi verovatno prvi koji bi uskočili u vatru. Njihov avanturistički duh bi ga učinio verovatno pravim vojnikom na terenu, a zaštitnički odnos koji ima prema partneru, prijatelju, ostatku sveta, naveo bi ga da čuva leđa svima oko sebe.

Profimedia
 

S druge strane, emotivni Rakovi plakali bi u stilu Kalimera na nepravdu u svetu, za svakim ranjenikom, a ako bi neko od saboraca viknuo na njega, e, tu bi tek potekla reka suza!

Škorpija i Lav

Škorpija - Idemo desno, u zaklon!

Lav - Ode levo (Lav je kralj, što bi on nekoga slušao)

Rođeni u znaku Škorpije su tajanstveni i stravstveni, zbog čega preferirao teške i tajne misije, a kroz viku i pobedničko hukanje trčao bi preko bojnog polja.

Lavovi su željni pažnje, preferiraju na glavno mesto u krdu. Ne žele slušati ničija naređenja, jer, ko može biti u pravu kad je on tu. Povremeno bi zastajao da "namesti krunu" i da pogleda da li se ostali vojnici dovoljno dive njegovoj hrabrosti i gracioznosti.

A, onda, hrabro napred!

Blizanci i Device

Blizanci - Upadamo tamo sad! Juriiiš!

Devica - Ne mogu, sramota me je.

Blizanci bi bili ti koji bi na sebe preuzeli komunikaciju sa ostatkom ekipe, tražili izveštaje o stanju na terenu i pravili planove. Umeli bi da se zbune, kad ih ponese žar, toliko da se pitaju da li je napad prošao ili su još u borbi.

Devica, kraljica sitnica i urednog planiranja, pružala bi mu podršku u tome, čak i oružje očistila, složila po abecednom redu...ali njena sramežljiva strana učinila bi svoje - nije uvek spremna za "druženje", Devica se lakše i jednostavnije snalazi u svom svetu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike