Ribe preferiraju emotivnu i senzualnu muziku, a Škorpije mračne tekstove: Evo koji izvođači odgovaraju kom znaku horoskopa!

07.07.2023

13:20

0

Vaš horoskopski znak može odrediti i muzičke preferencije koje imate

Ribe preferiraju emotivnu i senzualnu muziku, a Škorpije mračne tekstove: Evo koji izvođači odgovaraju kom znaku horoskopa!
Zašto smo srećni dok slušamo tužne pesme - Copyright Pixabay

Muzika je divan način da se izrazi i da se povežemo sa svojim unutrašnjim svetom.

Vaš horoskopski znak može odrediti i muzičke preferencije koje imate. Pogledajte koji izvođač ili bend odgovara kom horoskopskom znaku.

Ovan - ACDC

Ovaj australijski hard rock bend, poznat po svojoj energičnoj i agresivnoj muzici, odražava snagu, strast i hrabrost Ovna. Njihovi moćni rifovi i eksplozivni nastupi savršeno se uklapaju sa odlučnošću i samopouzdanjem ovog vatrenog znaka.

Foto: Profimedia
 

Bik - Adel (ADELE)

Ova britanska pevačica, poznata po svojim emotivnim baladama i snažnom vokalu, može se povezati sa senzualnom i emotivnom prirodom Bika. Njena autentičnost i iskrenost u izražavanju emocija odražavaju stabilnost i istrajnost ovog zemljanog znaka.

Profimedia
 

Blizanci - Daft Pank (Daft Punk)

Ovaj francuski elektronski dvojac, poznat po svojoj inovativnoj muzici i skrivenim identitetima, savršeno se uklapa sa znatiželjnom i dinamičnom prirodom Blizanaca. Njihovi zarazni ritmovi i eksperimentalni zvuci odražavaju promenljivu prirodu ovog vazdušnog znaka.

Foto: Profimedia
 

Rak -Ed Širan (Ed Sheeran)

Ovaj britanski kantautor, poznat po svojim emotivnim tekstovima i akustičnom zvuku, može se povezati sa osećajnom i intuitivnom prirodom Raka. Njegova muzika često dotiče teme ljubavi, porodice i emotivnih iskustava, što odražava duboke emotivne veze koje Rakovii neguju.

Lav - Kvin (Queen)

Ovaj britanski rok bend, predvođen harizmatičnim frontmenom Fredijem Merkjurijem, odražava energiju, samopouzdanje i spektakularnost Lava. Njihove pesme, moćni vokal i scenski nastupi savršeno se uklapaju sa žarom i kreativnošću ovog vatrenog znaka.

Profimedia
 

Devica - Koldplej (Coldplay)

Ovaj britanski alternativni rock bend, poznat po svojoj introspektivnoj muzici i tekstovima koji se bave unutrašnjim svetom, može se povezati sa analitičkom i perfekcionističkom prirodom Device. Njihova muzika odiše preciznošću, melodičnošću i dubokim emocionalnim slojevima, što odražava i karakteristike ovog zemljanog znaka.

Vaga - Marun 5 (Maroon five)

Ovaj bend kombinuje melodiozni pop sa elementima funk i R&B muzike, stvarajući harmonične i neodoljive pesme koje odražavaju estetski senzibilitet i smisao za ravnotežu koji su karakteristični za Vage.

Škorpija - Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse)

Ova talentovana pevačica je poznata po svojoj snažnoj, emotivnoj interpretaciji i mračnim tekstovima. Njena muzika je ispunjena strašću i dubokim emocijama, privlačeći Škorpije koje cene intenzitet i dubinu.

Profimedia
 

Strelac - Imedžin Dragons (Imagine Dragons)

Ovaj američki alternativni rock bend donosi energične i inspirativne pesme sa optimističnim porukama. Njihov stil je raznolik, jer kombinuju različite žanrove i ritmove, što odražava avanturistički duh i želju za istraživanjem Strelčeva.

Imagine Dragons/ Riot Games
 

Jarac - Arktik Mankis (Arctic Monkeys)

Ovaj britanski indi rok bend, poznat po svom karakterističnom zvuku i inteligentnim tekstovima, odražava ozbiljan i ambiciozan duh Jarca. Njihova muzika odiše strukturom, disciplinom i snalažljivošću, što su karakteristike koje se često povezuju sa ovim znakom.

Vodolija - Radiohed (Radiohead)

Ovaj eksperimentalni rok bend, poznat po svojoj jedinstvenoj i inovativnoj muzici, savršeno se uklapa sa nekonvencionalnim i originalnim stavom Vodolije. Radiohead istražuje nove ideje i granice u muzici, a njihovi tekstovi često dotiču teme poput društva, tehnologije i individualnosti, što odražava i interesovanja Vodolije.

Ribe - Lana Del Rej (Lana Del Rey)

Ova talentovana pevačica i kantautorka, poznata po svom melankoličnom i sanjivom zvuku, može se povezati sa emotivnom i intuitivnom prirodom Riba. Njena muzika ima duboku emocionalnu dimenziju i često istražuje teme poput ljubavi, snova i tuge, što je u skladu sa osećajnom svetom Riba.

Profimedia
 

 

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike