Biraju očima: Znaci Zodijaka koji više cene fizički izgled nego dobru dušu

21.06.2023

19:20

0

Autor: K. O.

I nije ih briga da li drugi misle da su površni. Jednostavno žele atraktivnog partnera

Biraju očima: Znaci Zodijaka koji više cene fizički izgled nego dobru dušu
Copyright Profimedia

Uvek se polemiše oko toga šta koga privlači kod suprotnog pola. I dok neki tvrde oči, dobra duša, zgodne noge, moramo da kažemo da je u to i horoskop malo umešao prste.

Postoje tri znaka Zodijaka koji više cene fizički izgled nego dobru dušu. Ono što ih najviše privlači je lepo lice kod suprotnog pola.

I dok neki ovo nazivaju površnim, oni ne haju. Zato, ako igrate na kartu dobrote, odmah pišite propalo.

Škorpija

Iako Škorpije imaju veze s ljudima koji su nežne duše i zlatnog srca, to nije dugog veka. Takve partnere nadmoćna Škorpija često pritiska, zbog čega na kraju tu vezu i prekinu.

Kad se Škorpija konačno skrasi, skoro uvek izabere nekoga ko se smatra fizički privlačnijim nego što su oni sami prema standardima svog vremena.

Jarac

Jarčevi smatraju da im treba supružnik koji podiže njihov društveni status u očima njihovih vršnjaka. Iako zaista cene unutrašnju lepotu, lepo lice smatraju neodoljivim.

Pixabay
 

S druge strane, njihov fokus nije uvek na finansijskom stanju partnera, tako da se ne venčavaju zbog novca, međutim, odlučuju se na brak kada su opčinjeni nečijom spoljašnjom lepotom.

Ovan

Niko nije tako vredan i željan učenja kao Ovan. Međutim, i ovaj znak ima svoje mane i prepreke koje ga sputavaju u životu. Skloni su da se sprijatelje sa onima za koje misle da im druženje s njima može doneti nekakvu korist.

Skoro nikada ne bi pristali na partnera isključivo na temelju ličnosti, ali žude za nekim ko izgleda vrlo atraktivno.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike