Danas je jaka energija mladog meseca, pogledajte tarot kartu za vaš horoskopski znak

18.06.2023

10:17

0

Autor: K. O.

Ne plašite se da slušate svoj osećaj

Danas je jaka energija mladog meseca, pogledajte tarot kartu za vaš horoskopski znak
Copyright Unsplash

Za svaki horoskopski znak izvučena je po jedna tarot karta. Energija mladog meseca na današnji dan je izuzetno jaka, pa pogledajte šta vam donosi.

Ovan (21. mart - 19. april)

Tarot karta - Zvezda

Živite život kao da ste sami, ali da li ste znali da uvek postoji moć koja vas čeka da iskoristite i zatražite stvari koje su vam potrebne? Danas je dobar dan da se obratite svojoj višoj sili za pomoć.

Bik (20. april - 20. maj)

Tarot karta - Obešeni čovek

Vidite nešto u svojoj situaciji što nije idealno. Refleksija donosi jasnoću – otkrivaju se pogrešni prioriteti. Prihvatite transformativnu moć promene. Preusmeri kurs, uskladi prave vrednosti. Obnovljena svrha čeka vaš hrabar korak.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Tarot karta - Budala

Negde tamo te čeka novi posao. Ne morate da ostanete tamo gde se osećate nedovoljno cenjeno ili nesrećno. Možete se prijaviti za novi posao i dobiti ponudu prilično brzo. Samo zakoračite.

Rak (21. jun - 22. jul)

Tarot karta - Presuda

Mislili ste da nekoga dobro poznajete, ali su onda dokazali da niste u pravu. Imate neverovatnu glavu na ramenima. Ne plašite se da slušate svoj osećaj.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Tarot karta - Umerenost

Osoba sa kojom ste izlazili iznenada je prestala da šalje poruke. Sada se pitate zašto su vas naterali da igrate tu toplo-hladno igricu. Teško je znati da li treba prvi da pošaljete „Dobro jutro“, ali umesto da žurite da reagujete, sedite i pustite ih da reše svoja osećanja.

Unsplash
 

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Tarot karta - Dvojka mačeva

Imate jednog prijatelja koji kao da govori sa obe strane usta. Pratite svoj put. Raditi ono što nestabilna osoba želi da uradite je luda igra. Morate da radite ono što znate da je namenjeno vama.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Tarot karta - Mesec

To što vas lažu nije nešto što želite da doživite, ali neko možda pokušava da vas zaštiti izgovaranjem bele laži. Postoji jedna stvar: suočiti se s njima. Možda će se, kada shvate da ste u stanju da se nosite sa istinom bez borbe, osećati sigurnije.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Tarot karta - Mađioničar

Mađioničar označava veštinu i šarm. Možda možete stvoriti novu liniju posla za sebe tako što ćete se staviti u pravu situaciju. Vi ste profesionalac i verujete u svoje talente. Govorite sa poverenjem univerzumu, Škorpioni. Ispoljite svoj potencijal.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Tarot karta - Trojka pentakla

Tri pentakla krase vaš put, najavljujući sinergiju sa veličinom. Prigrlite plemenite duše, zanatlije života. Njihova suština obogaćuje vaš duh, podstičući rast. Učite, sarađujte, podižite se—transformacija se odvija u visokokvalitetnoj kompaniji.

Pixabay
 

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Tarot karta - Hijerofant

Ne morate da pratite gomilu. Možete izabrati novi put za sebe. Vi odlučujete o načinu života koji želite da živite i važno je da budete verni svom sopstvenom putu.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Tarot karta: Točak sreće

Sudbina je u pokretu. Ne čekajte priliku da vam pokuca na vrata ili da vam nešto uruče. Umesto toga, izgradite sopstvenu sudbinu i kreirajte svoju životnu sudbinu. Preuzmite inicijativu i kreirajte svoju sudbinu. Preduzmite smelu akciju sopstvenim rukama.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Tarot karta - Sunce

Osmeh, Ribe. Danas pronađite čistu sreću. Ne morate da nosite jučerašnju težinu na svojim ramenima. Danas je novi dan i sve loše je obrisano.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike