Tarot karta za jun za svaki znak Zodijaka: Čudo je u svemu, pa obratite pažnju na znakove i ključne reči za ovaj mesec

06.06.2023

10:20

0

Autor: K. O.

Vreme je da vidite čašu kao polupunu

Tarot karta za jun za svaki znak Zodijaka: Čudo je u svemu, pa obratite pažnju na znakove i ključne reči za ovaj mesec
Copyright Unsplash

Stigao je tarot horoskop za jun 2023. godine sa predviđanjima za svaki znak Zodijaka. I da li ste spremni za dobre vesti? I nadamo se da će ih biti dosta.

Ako dobar stav znači bilo šta, zar ne bi bio bolji izbor da ovaj mesec bar počnemo sa idejom da ćemo nekako učiniti jun najboljim koji smo ikada doživeli? I zašto ne? Zašto ne bismo odlučili ovde i sada da šta god da nam donese jun, biće... super.

Mi to možemo da uradimo. Snaga uma vlada ovim teritorijama, a uz pomoć tarota možemo razumeti šta je pred nama i pripremiti se da to iskoristimo na najbolji mogući način.

2023. je bila čudna i divna godina i nastavlja da zadivljuje, pa dok smo ovde u šestom mesecu, srednjem mesecu, onom koji nam donosi sezonu Blizanaca i početak sezone Raka, zašto ne bismo doneli odluku da vidimo čašu kao polupunu?

Mi smo na pola puta i možemo da preokrenemo tu vagu na bilo koji način... Pod uslovom da verujemo da možemo. Iako neki možda misle da je to čudno razmišljanje, moramo priznati da ima više nade i optimizma u tome nego da se čvrsto odluči da je sve mračno.

Realizam sigurno ima svoje mesto, ali na nama je da tokom juna 2023. odlučimo da li je ova čaša samo prazna ili polupuna.

Pogled na karte pokazuje mnogo obrnutih kartica, što implicira da nam lekcije dolaze. Možemo naučiti sve što treba da znamo ako obratimo veliku pažnju na ono što se dešava u našim životima.

Obratite pažnju na znakove. U svemu je čudo, a jun obećava da će biti dobar, pa držite oči širom otvorene!

Pixabay
 

Ovan (21. mart - 19. april)

Tarot karta: Šest mačeva, obrnuto

Vreme je da ostavite po strani te stare zamerke jer konačno počinjete da shvatate da ste ih, u smislu lekcija, naučili, i da je velika pažnja posvećena prošlosti sada samo gubljenje vremena i truda. Uzmite ono što ste naučili i primenite. Jun je tu da okrenete novi list u vašem životu. Možete uzeti ili ostaviti. Ovde je savet da zgrabite sve što možete i živite svoj život punim plućima.

Ključne reči za jun: otpornost, planiranje, odgovornost.

Bik (20. april - 20. maj)

Tarot karta: Zvezda, obrnuto

Možda trenutno razmišljate da možete uticati na svoj život koristeći snagu svog uma, što znači da ako se usredsredite na nešto, možete to da uradite. Ono što se ovde zna je da će biti potrebno više od samo snage uma da uradite ono što želite i da ćete tokom juna 2023. godine morati da ustanete i izađete. Imate lepe vizije, ali vreme je da pomerite svoje telo. Budi promena koju želiš da vidiš!

Ključne reči za jun: akcija, manifestacija, stvarnost.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Tarot karta: Trojka štapovi, obrnuto

Mnogo toga od čega ste napravljeni su stara sećanja i možda ćete primetiti da više ne možete postojati kao neko ko se identifikuje samo sa prošlošću tokom juna. Ima toliko čemu da se radujete... Da, možete da preokrenete tu vagu u budućnost. Više ne morate da se zaključavate u prošlost jer je ona stvorila čežnju koja se ne može zadovoljiti. Verujte u sadašnjost i kreirajte svoj život iznova.

Ključne reči za jun: poverenje, šansa, rizik.

Rak (21. jun - 22. jul)

Tarot karta: Sluga štapova

Jun vam daje novi početak i možda ćete otkriti da novim stvarima u svom životu pristupate kao dete. Postoji nevinost koja dolazi sa vašim postupcima tokom ovog meseca, što obuhvata i ljubav i način života. To može značiti da je nova romansa na pomolu ili novi stav prema vašem zdravlju i imidžu tela. Pruža vam se prilika i trebalo bi da je iskoristite.

Ključne reči za jun: obnova, uzbuđenje, naivnost.

Unsplash
 

Lav (23. jul - 22. avgust)

Tarot karta: Obešeni

Razlike u mišljenjima postavile su vas na put avanture tokom juna '23, jer ćete videti da je vaš jedinstveni pogled na stvari vaš omiljeni način života. Sasvim dobro radite stvari na svoj način, i možda ćete biti inspirisani za one oko sebe koji traže pozitivan put koji će slediti. Držite se svoje tačke gledišta i možete učiniti da stvari rade za vas i vašu porodicu.

Ključne reči za jun: nezavisnost, originalnost, mišljenje.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Tarot karta: Kraljica novčića

Jun vam donosi dobre vesti u pogledu finansija, i iako možda nećete moći da verujete onome što vidite pred sobom, hoćete, jer će vaša sreća postati neosporna. Navikli ste da vas omalovažavaju, pa će vam možda biti teško da prihvatite dobrotu koja vam dolazi, ali sklonite se s puta jer će vas ona zaista podariti poklonima i blagom. Otvori se za obilje, jer ono definitivno dolazi tebi.

Ključne reči za jun: zahvalnost, dobročinstvo, prihvatanje.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Tarot karta: Carica, obrnuto

Jun je jedna velika zabava, ali ne uključuje eksces ili nepromišljenost. Umesto toga, tokom ovog meseca ćete otkriti da su vam mogućnosti dostupne sada više nego ikada ranije. Imate šansu da ispravite greške, i iako možete da se zamerate pre nego što donesete čvrstu odluku, primetićete da su skoro svi vaši izbori oni koji vode u bolje dane.

Ključne reči za jun: otvorenost, zabava, odlučnost.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Tarot karta: Kralj novčića, obrnuto

Videćete da vam jun daje dovoljno resursa da uradite skoro sve što želite, a finansijski ćete možda želeti da uđete u nešto veliko, kao što je kupovina imovine ili ulaganje u sigurnu stvar. Dovešćete u pitanje mnoge stvari, jer nije lako verovati u svu ovu veliku sreću, ali ćete uvek doneti ispravnu odluku za to vreme.

Ključne reči za jun: diskrecija, oštar, fokusiran.

Unsplash
 

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Tarot karta: Četvorka pehara, obrnuto

Morate da znate da je vreme ovde od suštinskog značaja i da, iako se čini da je jun gotovo izuzetno srećan za vas, doći će vreme kada ćete morati da birate... ili da izgubite cipele, kako kažu. Drugim rečima, jun vam donosi fantastičnu sreću, ali će takođe zahtevati da reagujete kako biste iskoristili bilo šta od toga.

Ključne reči za jun: odgovor, svest, impuls.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Tarot karta: Mesec

U junu se vraćate u svoje misli i to uopšte nije loše. Treba vam ovo vreme da shvatite koji će biti vaš sledeći potez. Znate da se nešto dešava u vašoj romantičnoj vezi čime se treba pozabaviti, i iako to možda odlažete, nećete moći još dugo. Jun vas gura iz vašeg prostora i u stvarnost vašeg ljubavnog života.

Ključne reči za jun: meditacija, zamah, studija.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Tarot karta: Dvojka novčića, obrnuto

Došlo je do odluke koju ste dugo odlagali, a sada kada je jun, shvatate da je vaše vreme isteklo. Morate se uhvatiti u koštac jer ništa ne zaustavlja ovu lokomotivu zvanu život, i morate preuzeti odgovornost jer shvatate da to niko drugi ne može osim vas. Možda je teško, ali dolazi velika promena, i sve je dobro. Samo to treba da vidite u pozitivnom svetlu.

Ključne reči za jun: seizmička promena, tok, slaganje

Ribe (19. februar - 20. mart)

Tarot karta: Sedam štapova

Radićete ono što volite da radite tokom juna: raditi i održavati status kvo. Iako vam to možda ne zvuči glamurozno, to znači da se ništa loše neće dogoditi i da kontrolišete svoje okruženje u verziji za održavanje. Radićete, zarađivati novac i uživati u procesu. Možda nije glamurozno, ali to ste sve vi, i sviđa vam se ovako.

Ključne reči za jun: postojanost, posvećenost, rad.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike