Čine čuda u krevetu: Ovo su najbolje ljubavnice u astrologiji

09.06.2023

19:20

0

Autor: K. B.

Od strastvenih Lavica do senzualnih Bikova i nežnih Riba

Čine čuda u krevetu: Ovo su najbolje ljubavnice u astrologiji
Copyright Freepik

Kada ove žene zakorače u spavaću sobu, vreme prestaje da postoji, a prostor se ispunjava elektricitetom. Njihov pogled je dovoljan da zapali vatru u najhladnijim srcima, dok njihov dodir ostavlja trag strasti koji se pamti zauvek.

Njihov horoskopski znak je pečat koji obeležava njihovu jedinstvenost i donosi sa sobom misteriju, privlačnost i neodoljivu seksualnost.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Lavovi su strastveni i dominantni ljubavnici. Oni vole biti u centru pažnje i daju sve od sebe da svojim partnerima pruže senzacionalno iskustvo. Njihova sigurnost, hrabrost i kreativnost čine ih izuzetno zavodljivim i privlačnim u krevetu.

Freepik
 

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Škorpije su poznate po svojoj intenzivnosti i strasti. One su vrlo emotivne i povezuju se na dubokom nivou sa svojim partnerima. Njihova seksualna energija je magnetska i snažna, a njihova sposobnost da istraže i zadovolje potrebe svog partnera čini ih vrhunskim ljubavnicama.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribe su nežne, romantične i veoma intuitivne. One su vešte u stvaranju emotivne veze sa svojim partnerima i često se povezuju na duhovnom nivou tokom intimnih trenutaka. Ribe su senzualne i kreativne, težeći da ispune fantazije svog partnera i stvore intimnu i nežnu atmosferu.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vodolije su otvorene za eksperimentisanje i inovacije u spavaćoj sobi. One su intelektualne i originalne, težeći da otkriju nove načine zadovoljstva za sebe i svog partnera. Njihova slobodna priroda i spremnost da istraže različite aspekte seksualnosti čine ih izuzetno zanimljivim ljubavnicama.

Freepik
 

Bik (20. april - 20. maj)

Bikovi su strpljivi i senzualni ljubavnici. Oni su fizički prisutni i vole uživati u svim čulima tokom intimnih trenutaka. Njihova pažnja detaljima i sposobnost da pruže dugotrajno zadovoljstvo svom partneru čini ih izuzetno poželjnim u krevetu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike