Da li ste na listi srećnika? Četiri znaka Zodijaka koji su preživeli pakao, a jun im obećava sreću i radost

23.05.2023

13:20

0

Autor: K. O.

Težak period je iza vas, pa je vreme za opuštanje

Da li ste na listi srećnika? Četiri znaka Zodijaka koji su preživeli pakao, a jun im obećava sreću i radost
Copyright Unsplash

Prvi deo godine bio je prilično težak i turbulentan za mnoge znake Zodijaka, a neki od njih i te kako su bili na tapetu. A pošto su dostojanstveno preživeli stiže im karta za sjajnu budućnost!

Tranziti su se promenili, pa smo 15. maja ostavili retrogradni Merkur iza sebe, a Jupiter je ušao u znak Bika, što samo znači da su svi testovi pri kraju i da slede bolji dani.

Stiže vreme za opuštanje. Više ne morate meriti svaku izgovorenu reč, a nećete biti kažnjavani bukvalno za svaku grešku. Vreme je da prigrlite svoju sudbinu.

Ovo je lista srećnika kojima se jun smeši i koji su dobili kartu za sjajnu budućnost:

Ovan

Nebeski blagoslovi pali su i na prvi znak Zodijaka. Ovnovi će biti šokirani iznenadnom srećom koja ih je snašla. Od velikih dobitaka na lutriji, kao i prilivi iz neočekivanih izvora. Možda će vam uskoro biti vraćen dug ili ćete pobediti u nekom sporu.

Ako već dugo čekate rešenje nekih administrativnih zavrzlama, da znate da ćete ga do kraja juna dobiti, a rezultat će vas sigurno zadovoljiti.

Morate uzeti sve što vam sudbina donosi, pa čak i malo rizikovati. Uostalom, nije poznato kada će sledeći put više sile biti ovako neviđeno velikodušne.

Unsplash
 

Lav

Kako su dostojanstveno prošli testove, vreme je za zaslužene nagrade. Pre svega, zvezde su odlučile da iznenade Lavove koji su već u vezi: vrlo brzo će vam partner ponuditi brak, budite spremni na to.

Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, sudbina vam je spremila darove u vidu unapređenja na poslu, kao i neočekivani bonus za dosadašnje zasluge.

Vreme je da oslobodite svoj potencijal i konačno napravite posao koji će vam doneti i pristojan prihod sem zadovoljstva.

Ipak, mudro trošite novac jer morate da gledate u budućnost, a ne da živite dan po dan. Treba dokazati višim silama da zaslužujete više, a onda ćete redovno biti obasipani srećom.

Jarac

Ovo je znak koji s pravom zaslužuje srećnu kartu od sudbine. Iako su ih poslednjih meseci izazovi bukvalno progonili, oni su hrabro išli napred. Milost viših sila pokazaće se u vidu korisne saradnje – dobićete partnera o kojem ste toliko dugo sanjali.

Sledeća dva meseca mogu se nazvati jednim od najuspešnijih razdoblja u vašem životu u protekle dve godine.

Profimedia
 

Morate se pripremiti za nadolazeće promene u skoro svim područjima života.

I što je najbolje, nećete morati da birate šta želite više – porodicu ili posao iz snova. Sudbina će vam dati sve odjednom.

Škorpion

Škorpioni, otvorite džepove i uzmite svoju srećnu kartu u vidu neočekivanog bogaćenja. Ipak, ne trošite sve odjednom nego mislite na budućnost.

Pravo je vreme da razmislite o novom poslu ili da uložite u nekretnine – ulaganje je takođe dobra opcija. Morate učiniti sve da stvorite takozvani vazdušni jastuk, jer je sudbina promenljiva.

Nastavite da radite na sebi, uskoro ćete dobiti poklon od svemira.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike