Brižne i požrtvovane Sanje

19.09.2020

16:00 >> 12:16

0

Autor: S,K.

Numerologija otkriva kakve su osobe koje nose ime Sanja

Brižne i požrtvovane Sanje
Copyright Pixabay

Među sto najpopularnijih ženskih imena na Balkanu je Sanja, dok se kao muška varijanta sreće Sanjin. Često može biti i uniseks ime a najpoznatija osoba kojoj je ovo nadimak je Aleksandar Sanja Ilić, muzičar koji nas je sa grupom “Balkanika” predstavljano na Evroviziji.

Smatra se da ime Sanja potiče od imena Aleksandra, a prema nekim tumačenjima izvedeno je i od glagola sanjati. U skladu sa ovim, ovo ime simbolizuje snove, nešto nestvarno i posebno, kao iz nekog drugog sveta.

Pixabay

Prema numerologiji, iz svakog imena može se izračunati takozvani broj rasta. Kao što sam naziv kaže, taj broj utiče na lični rast i razvoj tokom života, a takođe je i dobar pokazatelj nekih karakternih osobina. Broj rasta osoba koje se zovu Sanja je 9, a osobe s ovim brojem često se ističu u društvu kao veliki idealisti, altruisti i humanitarci koji vole da pomažu drugima.

Sanje su brižne i posvećene, empatične, maksimalno požrtvovane i često vrlo romantične. Šarmantne su, harizmatične i ljudi se sjajno osećaju u njihovom društvu.

S obzirom na to da je idealizam jedna od njihovih glavnih karakteristika, ne čudi što im je najvažnije samo to da su svi u njihovoj okolini srećni. Sanje su često duboko emotivne, osetljive na nepravdu i sentimentalne.

Sanje su se našle i u pesmama. O jednoj Sanji je pevao Toma Zdravković u pesmi “Sećaš li se Sanja”, kao i grupe “Alisa”i “Ritam srca”. Pesmu o Sanji otpevala je i jedna pevačica koja se upravo tako zove – Sanja Đorđević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: zadovoljna.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike