Pazite ih se: Ova tri horoskopska znaka su najzlobnija

06.04.2023

13:20

0

Autor: Z.A.S.

Kod njih su mračne strane karaktera najizraženije

Pazite ih se: Ova tri horoskopska znaka su najzlobnija
Ilustracija - Copyright Profimedia

Verovali ili ne, ali horoskop otkriva puno o karakteru, kao i manama i vrlinama neke osobe. Naravno, apsolutno smo svesni toga da svi uvek više vole da slušaju o svojim dobrim strama i da mnogi ne vole ni da čuju za loše osobine svog znaka, a kamoli da ih priznaju.

Međutim, od svih horoskopskih znakova, kod ova tri su mračne strane karaktera najizraženije.

Pixabay
 

Škorpija

Često su ljubomorni i posesivni. Škorpije su emotivno nezrele, osvetoljubive i ne prezaju ni pred čim. Ljute se, besne, plaču, a sklone su i tome da zamrze osobu iz dna duše. Velika su zlopamtila i vratiće onda kada druga strana i zaboravi razlog.

Devica

Mnogi od njih kao da ne poznaju ljubav, bez emocija su, kod njih se sve svodi na fizički odnos. Izuzetno su hladni, a zabijanje noža u leđa im nije strano. Narcisoidni su. Devica preza od nežnosti i zargljaja. Verni su samo sebi i to isključuje sve ostale ljude.

Pixabay
 

Jarac

Reč izvini ne postoji u njihovom rečniku. Možete da živite sa njima ceo život, da budete u braku i da nikada ne znate šta tačno misle. Oni osećanja ne znaju da iskažu rečima. Beže glavom bez obzira čim rizik postane veći. Teško pokazuju emocije, ne znaju ni da ih pruže, ni da ih prime.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike