Potpuno različiti, ali super kompatibilni: Ove horoskopske kombinacije su idealne za vezu i dokaz da se suprotnosti privlače!

04.04.2023

19:20

0

Autor: M.M.

Jedan impulsivan, a drugi miran, savršeno se nadopunjuju i grade odnos

Potpuno različiti, ali super kompatibilni: Ove horoskopske kombinacije su idealne za vezu i dokaz da se suprotnosti privlače!
Kompatibilni, iako potpuno različiti - Copyright Freepik

Prema astrologiji, horoskopski znaci igraju važnu ulogu u kompatibilnosti sa drugim ljudima. Horoskop, dakle, određuje koga smatrate privlačnim, a ponekad je ta osoba vaša potpuna suprotnost. U nastavku pročitajte koji su znakovi dokaz da se suprotnosti privlače.

Ovan i Vaga

Ovan i Vaga su po prirodi vrlo različiti, jer je prvi strastven, impulsivan i voli uzbuđenje, dok je Vaga skladna, uravnotežena i gotovo nikada ne ulazi u sukobe. Ipak, ova dva znaka se vrlo dobro nadopunjuju: Ovan može naučiti od Vage kako da bude taktičniji u svojim postupcima, dok Vaga može naučiti od Ovna kako biti hrabrija i direktnija u rešavanju problema i nesuglasica.

Freepik
 

Bik i Strelac

Bik je po prirodi opušten, praktičan i voli udobnost, dok je Strelac avanturista, optimista i neko ko voli izazove. Iako se ova dva znaka na prvi pogled čine nespojivima, oni zapravo veoma prijaju jedno drugom. Bik može od Strelca da nauči kako se zabaviti i uživati u životu, dok Strelac može da nauči od Bika kako biti praktičniji u svom pristupu.

Freepik
 

Blizanci i Jarac

Blizanci su društveni, znatiželjni i živahni, dok je Jarac ozbiljan, praktičan i vrlo fokusiran na cilj. Ova dva znaka se često doživljavaju kao nebo i zemlja, ali je stvar u tome što se zapravo vrlo dobro nadopunjuju. Blizanci mogu da nauče od Jarca kako da budu više disciplinovani i kako da se fokusiraju na svoje ciljevem a Jarac može od Blizanaca da se opusti i nauči da uživa u životu i u njega unese malo zabave!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike