Neki su sofisticirani, a neki garderobom pokazuju moć: Ovo su horoskopski znaci sa najviše stila

31.03.2023

14:56

0

Autor: K. O.

Od klasike do drame, oni garderobom znaju da pošalju poruku

Neki su sofisticirani, a neki garderobom pokazuju moć: Ovo su horoskopski znaci sa najviše stila
Copyright Profimedia

Kakav će osećaj imati za modu i pri izboru garderobe, obuće i aksesoara, zavisi i od vašeg horoskopskog znaka. U zvezdama je zapisano i da li ćete imati stila, kao i kakav ćete stil negovati.

Prema astrolozima neki od horoskopskih znakova koji se ističu po svom stilu i ukusu u modi su Bik, Lav, Vaga, Škorpion i Jarac.

Bikovi su poznati po svojoj ljubavi za kvalitet i udobnost. Njihov stil je jednostavan, udoban i elegantan, a uvek naglašava njihov seksepil.

Dok se Lavovi ističu po svom osećaju za dramu i glamur. Jednostavno ne vole da budu neprimećeni i zato su uvek hrabri pri odabiru boja i krojeva. Njihov stil je upečatljiv i zamišljen s ciljem da budu u centru pažnje.

Profimedia
 

Vage su poznate po svom umetničkom i estetskom ukusu. Njihov stil je elegantan, sofisticiran i usmeren na dizajn. Uvek će se prikazati u najboljem svetlu i nikada neće izgledati neuredno.

Škorpije imaju stil koji izražava njihovu moć i samouverenost. Poznate su po svom ekstravagantnom stilu i često se odlučuju za tamne boje i kombinacije kožnih i metalnih materijala.

Jarčevi su uvek dobro odeveni i rade na kreiranju dugoročnog, klasičnog stila. Njihov stil oslikava uspeh, eleganciju i funkcionalnost. Oni znaju kako da izgledaju dobro u svakoj prilici.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike