Ova tri datuma u aprilu su najsrećnija za svaki znak Zodijaka: Obeležite ih u kalendaru, a važno je gde ćete biti u noći između 22. i 23.

30.03.2023

13:18

0

Autor: Z. A.

Neke stvari će vam se iskristalisati, bolje ćete shvatiti koja vam je svrha, osetićete snagu za novi početak

Ova tri datuma u aprilu su najsrećnija za svaki znak Zodijaka: Obeležite ih u kalendaru, a važno je gde ćete biti u noći između 22. i 23.
pexels-miguel-constantin-montes-249613 - Copyright Pexels

Već smo pisali o tome koji će horoskopski znak procvetati 2023. godine, ai za sve ostale znake Zodijaka stižu utešni dani sreće.

Ukoliko se pitate šta o sreći poručuju zvezde u aprilu, situacije ne stoji uopšte hrđavo.

Astrolozi su proučili i analizrali mesec koji je pred nama i kažu da u aprilu možemo očekivati tri posebno srećna i povoljna dana od kojih blagodeti može imati svaki horoskopski znak.

Samo je važno da dobru priliku prepoznate i da je onda i iskoristite. Za početak, fokusirajte se na ove datume u aprilu i markirajte ih nekako u svom planeru, kalendaru, telefonu.
Profimedia
Sreća

4. april

Radi se o, kako astrolozi kažu, o „ogledalo datumu“ jer u njemu imamo dve četvorke, a broj 4 u numerologiji predstavlja četiri elementa - zemlju, vodu, vatru i vazduh.

Tog dana je bitno obratiti posebnu pažnju na sve što je hitno u vašem životu. Takođe, vreme je pogodno za kupovinu i upoznavanje novih ljudi, bilo uživo ili na internetu. Važno je posvetiti se dodatno i porodici, prijateljima, odnosno svim dragim ljudima koji vam ulepšavaju svakodnevicu.

Na kraju tog dana priuštite sebi pošten odmor i opustite se.

Pexels
Sreća s prijateljima

14. april

Tog dana Venera stoji tako da čini kvadrat sa Saturnom. Radi se datumu koji najavljuje harmoniju i to valja iskoristiti. Period je dobar da kratko zastanete i promislite o ciljevima u životu prema kojima biste morali da krenete.

Neke stvari će vam se iskristalisati, bolje ćete shvatati koja vam je svrha i koje veštine posedujete, a kojih do sad možda niste bili svesni. Osetićete snagu potrebnu za novi početak i dovršetak nekih zaostataka, i to treba svakako da iskoristite.

Osim toga, tog dana biste mogli čuti neke kritike, ali nemojte odmah zauzeti pozu za prepirku, već razmislite – radi se o konstruktivnim kritikama koje će vam olakšati život. Prihvatite neke savete ljudi za koje znate da im je stalo do vas.

Profimedia
Uspeh

22. april

Na taj datum na nebu će biti kiša meteora Lirida, a astrolozi tu pojavu povezuju s buđenjem optimizma u ljudima i većom ljubaznošću koju iskazuju jedni prema drugima.

Maksimum te pozitivne energije osetiće se u noći sa 22. na 23. april, a celi 22. april biće vrlo povoljan za čišćenje uma od svega negativnog što se nakupilo vremenom.

Vreme je da se oslobodite svega što vas sputava i obeshrabruje. Pronađite u sebi snagu i hrabro hodajte prema cilju koji ste si zacrtali. Takođe, imajte na umu da ćete biti uspešniji u svemu ako pokažete malo više ljubaznosti i topline drugim ljudima.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike