Na ova tri horoskopska znaka se pare lepe kao lude! Otkrijte da li ste i vi među njima

29.03.2023

19:24

0

Autor: M.M.

U nastavku otkrivamo koja su to tri horoskopska znaka sa ubedljivo najviše šansi za novčani dobitak

Na ova tri horoskopska znaka se pare lepe kao lude! Otkrijte da li ste i vi među njima
Ilustracija - Copyright Pixabay

Neki horoskopski znaci jednostavno imaju više sreće od drugih i kao da privlače novac. Za njih je sreća uvek tu, a igre na sreću donose im neverovatne dobitke.

U nastavku otkrivamo koja su to tri horoskopska znaka sa ubedljivo najviše šansi za novčani dobitak!

Strelac

Strelci su rođeni kao dobitnici, bilo kada je reč o primanju poklona, bacanju kockica ili igrama na sreću. Kod njih postoji prirodna lakoća, a s obzirom na to da ih krasi neverovatan optimizam, ne boje se da se klade naveliko i riskiraju sve.

Njihova smelost se redovno nagrađuje blagodatima loto bogova i begom iz strašnih nevolja. Divna stvar u vezi s ovim neočekivanim dobicima je to što ovaj vatreni znak voli da deli, te ako imaju oni, imaju svi oko njih.

Pixabay
 

Jarac

Rođenima u ovom znaku sreća dolazi kasno i sporo. Ipak, njihova patnja rađa strategiju i oštro oko za nove prilike. Najvredniji od zemljanih znakova, oni uče sami da stvaraju sreću i da čuvaju svoj dobitak, omogućujući svakom prosperitetu koji nađu da ima dovoljno prostora za razmnožavanje.

Ribe

Ribe su najsrećniji horoskopski znak kad je reč o dobicima u igrama na sreću. One su prošle godine osvojile više dobitaka na lutriji od bilo kog drugog znaka. Zapravo je 11,6 odsto svih dobitaka otišlo u ruke ljudima rođenim u ovom znaku, prenosi story.hr.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike