Pazite se ako sa njima ulazite u vezu: Ova četiri znaka Zodijaka lome srce partnerima na komade

16.03.2023

13:22

0

Spasite sebe nepotrebnih muka

Pazite se ako sa njima ulazite u vezu: Ova četiri znaka Zodijaka lome srce partnerima na komade
Svađa - Copyright Freepik

Istina je da smo svi mi nesavršeni i da smo ulazili u veze sa jednako nesavršenim partnerima. Ipak, ono što ne mora da se desi je da vam srce bude slomljeno.

Pixabay
 

Strelac

Ono što se tiče osoba rođenih u znaku Strelca je da nemaju nameru da slome srca, ali nevoljno njihovi postupci uglavnom dovedu do toga. Oni su u srcu slobodnog duha koji vole da iskuse nove stvari i istražuju.

Dakle, ako ste u vezi sa Strelcem, oni bi vam mogli slomiti srce jer neće biti voljni ili sposobni da se obavežu. Kada započnu raskid, u tome su istrajni i nepokolebljivi.

Pixabay
 

Blizanci

Blizanci su individualistički znakovi sa snažnim karakterom. Lako im sve dosadi i vole da se druže. Oni nikada ne bi želeli da provode vreme sami, zbog čega bi njihova neodlučna priroda mogla da ih natera da češće menjaju partnere.

Nedostaje im ozbiljna veza sa ljudima. Jednog trenutka ćete ih videti kako vas obasipaju cvećem, a sledećeg trenutka će vas preneraziti.

Pixabay
 

Vodolija

Vodolijama se ceo život vrti oko slobode i nezavisnosti. Po prirodi su flertujuće prirode, što im malo otežava da drže oči i ruke k sebi dok su u vezi.

Iako su posvećeni i lojalni, ponekad mogu da pređu granicu koja može uticati na vezu. Oni imaju tendenciju da svojim partnerima daju slobodu i prostor od njih, a to je ono što i oni očekuju zauzvrat.

Pixabay
 

Ribe

Ribe su super slatke kada su u pitanju veze, ali jednom kada se ohlade, za njih nema nazad. Ribe mogu povrediti vaša osećanja tako što će vas kriviti za bezbroj stvari i igrati na kartu žrtve, zbog čega ćete se osećati loše sa samim sobom.

Oni mogu brzo da pređu od ljubavi i topline do hladnih i nezainteresovanih. Jednom kada dokažu da ste vi razlog raskida, u budućnosti će to koristiti na različite načine da vas ocrne.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike