Ovi znaci Zodijaka su mamini sinovi: Uvek prvo konsultuju majku pa tek onda partnerku kada donose neku odluku

12.03.2023

13:16

0

Ako ste u vezi sa njima, morate biti spremni da znate gde vam je mesto

Ovi znaci Zodijaka su mamini sinovi: Uvek prvo konsultuju majku pa tek onda partnerku kada donose neku odluku
Svekrova - Copyright Pexels

Mogu imati veliko poštovanje prema svojim devojkama, ali majka ima je uvek na prvom mestu.

Pixabay
 

Bik

Svaki Bik ima sklonost obožavati svoju majku kao heroja. Kada je ona prisutna, dopušta joj da ga tretira kao bebu i da ga mazi.

Navikao se da bude po njegovom jer ga majka preterano mazi. Nikada joj se ne može suprotstaviti i bez obzira koliko godina imao, u njenoj se blizini oseća beznačajno.

Pixabay
 

Rak

Muškarac u znaku Raka redovno razgovara s mamom čak i više nego sa suprugom. Stalno šalju poruke ako ne razgovaraju telefonom.

Njegova majka zna previše informacija o radnom životu i vezi svog sina. Nudi mudre savete i dobro je upoznata s njegovom suprugom ili devojkama, a Rak ne bi ni želeo da je drugačije.

Pixabay
 

Devica

Kad biste se udali za nekog s horoskopskim znakom Device, videli biste da svaka odluka koju vaš suprug donese uključuje i njegovu majku.

Ništa se u njihovim životima ne može dogoditi bez njenog znanja ili odobrenja. Oni u tome ne vide ništa nefunkcionalno, a svako ko smatra da je majka ovog zemljanog znaka problem, može da očekuje bes ogorčene Device.

Pixabay
 

Škorpija

Iako je većina Škorpija nezavisna, imaju snažnu majčinsku figuru u svojim životima. Njegova majka liči njegovom vlastitom Bogu po tome što je uvek u pravu.

Škorpije stalno upoređuju svoju partnerku sa svojom majkom jer očekuju da će se njihova partnerka ponašati kao njihova mama.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike