Ovi znaci Zodijaka moraju strogo da vode računa o zdravlju u narednom periodu

14.03.2023

19:42

0

Autor: 24sedam

Astrologija može da nam kaže mnogo toga o nama samima, a čega možda nismo ni svesni

Ovi znaci Zodijaka moraju strogo da vode računa o zdravlju u narednom periodu
Ilustracija - Copyright Pixabay

Zvezde mogu da nam pruže i saznanja o tome kakve probleme možemo imati sa zdravljem.

Upravo iz tih razloga jako je dobro znati koje probleme možemo sprečiti i koji znaci su podložni zdravstvenim problemima. Najveće zdravstvene probleme mogu imati Rakovi, Device i Škorpije.

Najvažnije je da sve probleme možemo identifikovati kroz detaljnu analizu natalne karte, ali ova tri znaka najviše se razboljevaju zbog svojih emocija.

Pixabay
 

Rak

Rakovi su generalno emotivni i pod uticajem vladajuće planete Mesec stalno ulaze u različita stanja svoje duše. Oni se stalno preispituju i nemaju mogućnost da se opuste i da se posvetete sebi. Takvim načinom života oni se emotivno preopterećuju i ulaze u različita stanja duše. Odatle kreću i problemi sa disajnim organima i sa srcem.

Pixabay
 

Devica

Kada su u pitanju Device, oni su poznati po svojoj unutrašnjoj nervozi koja se prenosi na stomak i na organe za varenje. Oni su vaspitani u duhu tradicije i veoma su obazrivi i oprezni u komunikaciji sa drugim ljudima.

Na taj način su veoma emotivno zatvoreni i imaju problem da kažu ono što misle i kako se osećaju. Zbog toga nastaju problemi sa emocijama koje se najlakše ispoljavaju u vidu “nervoznog stomaka“.

Pixabay
 

Škorpija

A kada su u pitanju Škorpije njihove emocije su veoma jake i duboke ali zbog određenih modela vaspitanja, oni su naučili da budu veoma emotivno zatvoreni i da kontrolišu svoje ponašanje, svoje emocije. Najveći problem je njihov odnos prema partneru gde se javlja velika ljubomora.

Zbog neizrečenih reči, loše protumačenih gestova od strane partnera, ovde se pojačava unutrašnja nervoza koja prelazi u problem sa zdravljem. Najviše mogu imati problema sa reproduktivnim organima.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike