Znaci Zodijaka koji do kraja meseca zarađuju veliki novac: Ko će morati da pritegne kaiš, a kome stižu pare sa svih strana

14.03.2023

13:18

0

Saturn je ušao u Ribe i imaće snažan uticaj na sve horoskopske znake

Znaci Zodijaka koji do kraja meseca zarađuju veliki novac: Ko će morati da pritegne kaiš, a kome stižu pare sa svih strana
pexels-cottonbro-5922465 - Copyright Pexels

U pitanju je jedan od najvažnijih astroloških perioda u 2023. godini, što će pojedini i te kako osetiti na svojoj koži. Pojedini će morati da nauče više da štede, dok će drugi konačno dobiti ono što im pripada.

Pixabay
 

Ovan

Venera u vašem znaku donosi vam puno razgovora o finansijama, ali i mogućem povećnju plate.

Do kraja nedelje treba da iskoristite uticaj Venere iz vašeg znaka kako biste poboljšali svoje finansijsko stanje.

Pixabay
 

Vodolija

Planete rade u vašu korist, ali imate prevelika očekivanja kada je novac u pitanju. On će stići ali to neće biti veliki novac kojem se nadate. Moguć je dogovor o novom poslovnom partnerstvu koje će vam se isplatiti.

Pixabay
 

Strelac

Saturn u Ribama donosi vam zaradu iz kuće ili na osnovu nekretnina. To znači da ukoliko se bavite kupoprodajom stanova, onda možete da profitirate. Vi ste znak koji lako može da dobije na igrama na sreću.

Pixabay
 

Jarac

Pred vama je nedelja u kojoj ćete imati važne razgovore o plati. To se verovatno odnosi na visinu vaših primanja, tako da možete da očekujete pomak.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike