Problemi na poslu, ali i u ljubavi: Tri znaka Zodijaka kojima će sve do kraja marta biti katastrofa

10.03.2023

13:20

0

Astrolozi savetuju da ljudi koji su rođeni u ovim horoskopskim znacima budu oprezni do kraja meseca

Problemi na poslu, ali i u ljubavi: Tri znaka Zodijaka kojima će sve do kraja marta biti katastrofa
Tuga - Copyright Pexels

Kraj marta kao prvi mesec proleća biće uspešan za mnoge znakove Zodijaka, ali ima i onih koji će jedva čekati da se završi. Manje srećni znakovi u martu će iskusiti velike probleme u porodici i ljubavnim vezama, dok će se drugi suočiti sa problemima na poslu koje nisu očekivali.

Pixabay
 

Ovan

Ovnovi će ovog meseca možda biti zabrinuti za svoje zdravlje. Mogući su problemi sa kičmom i zglobovima, pa se uzdržite od bilo kakvog teškog fizičkog rada. Ne treba zanemariti ni naizgled beznačajne simptome koji bi mogli ukazivati na ozbiljnije zdravstvene probleme.

Takođe se preporučuje poseta lekaru i organizovanje sistematskog pregleda. Posebnu pažnju treba posvetiti zdravoj ishrani kako bi se ojačao oslabljen imunitet.

Pixabay
 

Rak

Osetljivim Rakovima, mart bi mogao doneti mnogo turbulencija i veliki emocionalni stres. Očekuju se svađe sa partnerima, koje bi mogle da potraju i po nekoliko dana, a neki sukobi oko važnih životnih odluka mogli bi da ih navedu na razmišljanje o raskidu.

Nervoza koju će Rakovi osećati zbog teške situacije u kući ispoljiće se na poslu i u najgorim trenucima, pa su mogući i sukobi sa kolegama. Početak aprila ipak će doneti smirenje i ući u mirniji period u kojem će ovaj znak imati priliku da razmišlja o budućnosti.

Pixabay
 

Vaga

Sve komplikovanija situacija na poslu nateraće Vage da se zapitaju da li im je ovo zaista potrebno. Posla će biti sve više, a odnosi sa kolegama koji će i sami biti preopterećeni će se pogoršati.

Neodlučne Vage teško će doneti konačnu odluku da li žele da napuste ovakvo radno okruženje i biće prinuđene da vode računa o nezavidnoj finansijskoj situaciji u kojoj bi se mogle naći zbog nepredviđenog troška koji ih čeka u sredinom meseca.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike