Ko priča o odanosti, a ko o iskušenjima? Da li znate koji je vaš ljubavni jezik prema horoskopskom znaku?

12.02.2023

18:07

0

Autor: 24sedam

Svi pokazujemo svoju ljubav na različite načine

Ko priča o odanosti, a ko o iskušenjima? Da li znate koji je vaš ljubavni jezik prema horoskopskom znaku?
ljubav - Copyright Pixabay

Vatreni znaci

Ovan, Lav, Strelac uče o odanosti i istrajnosti

Vatreni znakovi vole na sveobuhvatan način, slično strastvenoj ljubavi. Nisu preterano oprezni i uleću bez mnogo razmišljanja u bilo kakav odnos u potrazi za uzbuđenjem i stimulacijom. Kada ste u vezi s vatrenim znakom, može biti teško disati ili zamisliti svoj život pre nego što su oni ušli u njega. Često, nesvesni toga, očekuju odanost, ali ne znaju kako to izgleda. Dok zrelost nastupi, a to će se dogoditi u nekoj fazi života, oni će razviti stabilniji stav bez gubitka plamena koji greje oba partnera.

Loše strane: Vatreni znakovi mogu postati zavisni o jurnjavi i drami u ljubavi, i sebični u svojim nastojanjima. Kad osete da su pobedili, mogu izgubiti interes. Mogu biti toliko zaokupljeni zadovoljenjem svojih potreba da gaze preko svog ljubavnika u tom procesu. Ako ne nauče da gledaju na svoju vezu kao na odnos brige i pažnje, rizikuju da ne razviju trajnu vezu.

Dobre strane: Vole sa užitkom, a ako su voljeni jednako zauzvrat, partnere čine centrom svog svemira pa se sve i svi vrte oko njih. Oni su uzbudljivi i nepredvidivi, što može biti zadovoljstvo u svetu koji je često dosadan. Ako su odlučili da izgrade uspešnu zajednicu, naporno rade na tome, dodajući iskre ako osete da je potrebno ponovo rasplamsati strast. Ta energija i vatra čine da se njihovi partneri osećaju živima na način na koji nijedan drugi znak ne može.

Pixabay
 

Zemljani znaci

Bik, Devica, Jarac uče o nepostojanosti i duhovnosti

Zemljani znakovi bi trebalo da uravnoteže prirodnu tendenciju traženja statusa i moći iznad svega. Traže sigurnost u svetu u kojem je zapravo nema. Prolaznost je stvarnost koju je teško shvatiti, ali čim shvate da su sreća i mir ispred novca i dobiti, mogu se skrasiti. Ipak, veze shvataju jednako ozbiljno kao i sve ostalo i često su sjajni partneri. Pre nego što se obavežu, odvoje vreme da analiziraju prednosti i nedostatke, retko kad u bilo što uskaču glavom bez obzira.

Kada kažu da su spremni, to je dugoročno. Kada konačno daju obećanje, čine sve što mogu da održe svoju reč.

Loše strane: Zemljani znakovi često oštro sude drugima i situacijama i mogu zaboraviti na radost koju ljubav može doneti. Ako neko odgovara njihovim očekivanjima obavezaće se, ali radi se o jednodimenzionalnom načinu shvatanja ljubavi.

Dobre strane: Pragmatični i prizemni donose osećaj sigurnosti svojim voljenima. Zemljani znakovi cene male stvari i rado podržavaju divlje planove ili poduhvate svog partnera. Imidž i poštovanje u javnosti za njih znače sve. Kada shvate vrednost prave ljubavi i prepoznaju je kada se nudi, krenuće u pravom smeru.

Pixabay
 

Vazdušni znaci

Blizanci, Vaga, Vodolija obično veruju da ako nekoga istinski volite, uvek ćete ga voleti

Budući da je prijateljstvo vazdušnim znakovima na prvom mestu, ta ljubav traje ceo život.  Dopuštaju partneru da bude ono što jesu i dopuštaju mu da izraste u ono što želi biti bez postavljanja zahteva. 

Loše strane: Poput nekih vatrenih znakova, vazdušni znaci bi trebalo da porade na svom stavu prema predanosti. Pokušaje intimnosti mogu posmatrati kao manipulaciju ili smicalicu da ih neko uhvati u zamku. Brzo im sve dosadi i zahtevni su. Dobro sarađuju s partnerima koji su nežni i koji im se posvećuju. Kada konačno daju obećanje, uče i rastu, i lično i kao par.

Dobre strane: Zaljubljuju se u nečiju oštroumnost, bistar um i sposobnost da izazovu razmišljanje i podstaknu raspravu. Najviše uživaju u prijateljskom verbalnom sparingu i ljubavniku koji će im skrenuti um dubokoumnošću, a ne vulgarnošću. Potreban im je prostor, ali i stimulacija, pažnja i otvorena komunikacija kako bi rešili nesporazume ili druge probleme.

Pixabay
 

Vodeni znaci

Rak, Škorpion, Ribe veruju da je ljubav vredna predanosti

Generalno zahtevaju formalnu predanost i emocionalnu sigurnost, a brak vide kao svetinju koja će ih spasiti od samoće i doneti im stabilnost. Čak i u dugoj vezi, oni često ne govore o svojim emocijama, očekuju da njihov partner automatski zna šta se događa. Škorpioni posebno komuniciraju putem intuicije i osećaja i očekuju da svi drugi čine isto. Osećaji su njihov ljubavni jezik, stoga vodite računa o njima.

Loše strane: Vodeni znakovi imaju tako velika očekivanja da ih je često prilično teško ispuniti. Čini se da uvek postoji nešto što jednostavno nije dovoljno dobro. Zbog toga mogu ostati zaglavljeni u prošlosti i zamerati, ne shvatajući da smo svi sami odgovorni za svoju sreću, u dobru i u zlu, i niko drugi nije kriv kad stvari krenu po zlu, piše MBG.

Dobre strane: Ako imaju smisla za humor, a većina ih ima, njihova razigranost i smisao za zabavu nemaju premca. Oni cene male stvari, tako da vaš trud neće proći nezapaženo. U početku mogu biti sramežljivi, ali nakon toga postaju nežna, kreativna i bića puna ljubavi - kakva jesu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike